Endelig er ventetiden over: Se den første «Fallout 4»-traileren

3. juni 2015 15:10
Nedtellinga er over, og
har gitt oss den første traileren.

(PressFire.no): Nedtellinga mot en eller annen Bethesda-avsløring startet i går.

Men allerede før denne klokka hadde telt helt ned, lekket de første bevisene om at «Fallout 4» eksisterer.

Angivelig sørget en glipp for at den offisielle nettsida serverte et knippe bilder og selve coveret en times tid før planen.

Dermed kan alle spekulasjonene som har rast om en slik oppfølger legges på is. For spillet kommer, bekrefter Bethesda.

NB! Saken er oppdatert med den første traileren fra spillet! Se den i videovinduet.

 

Vi vet hva spillet betyr for folk

Onsdag ettermiddag slapp utgiveren den aller første traileren. Den kan du se i videovinduet i saken.

Vi vet hva dette spillet betyr for folk, uttaler spillregissør Todd Howard i en pressemelding.

Tidspunktet og teknologien vi har, tillater oss å være mer ambisiøs enn noen gang. Vi har aldri vært mer spente på et spill, og gleder oss til å dele dette.

Dropper Xbox 360 og PS3

Spillet kommer kun til de nyeste konsollene fra Microsoft og Sony, i tillegg til pc. «Fallout 4» blir altså ikke tilgjengelig på Xbox 360 og PlayStation 3.

Samtidig gir noe slikt utviklerne mulighet til utelukkende å fokusere på de nyeste systemene, og den beste teknologien gir best mulig resultat. Sist hørte vi om et lignende scenario fra svenske Ghost, som lager neste «Need for Speed».

Det første offisielle bildet
fra «Fallout 4».
Det første offisielle bildet
fra «Fallout 4».
«En verdenspremiere» på E3

Bethesda har foreløpig ikke sagt noe om når «Fallout 4» skal være ferdig. Debuttraileren legger heller ikke igjen noen hint om dette.

I april 2013 forlot Bethesda arbeidet med «The Elder Scrolls V: Skyrim», etter å ha solgt ti millioner og gitt ut flere utvidelsespakker, og rettet alt fokus mot det som skal bli «vårt største og beste håndverk noen gang», ifølge markedsmann Pete Hines.

«Fallout 4» blir det første spillet fra dette studioet siden «Skyrim» ble sluppet i 2011. «Fallout 3» kom ut i 2008, og to år senere fikk vi sidesporet «Fallout: New Vegas».

Grafikken du ser i den ferske «Fallout 4»-traileren skal ifølge Bethesda Game Studios stamme fra spillmotoren. Flere detaljer om spillet blir kunngjort i forbindelse med E3-messa, som starter om knappe to uker. Da forskutterer utgiveren «en verdenspremiere».

Et angivelig «Fallout»-manus havnet
i klørne til spillbloggen Kotaku
allerede i 2013.

Turen går til Boston

Spillbloggen Kotaku fikk i 2013 kloa i det som skal være et manus til «Fallout 4». Historien som skildres i dette dokumentet stammer angivelig fra opptaksprøver – og legger handlingen til Boston. Flere Reddit-brukere heiv seg raskt på og hevdet disse utviklerne hadde vært på MIT-universitetet i denne amerikanske byen for å gjøre forberedende undersøkelser og sanke inntrykk.

Dette kan være et av områdene i «Fallout 4», hvis denne lekkasjen fra 2013 viser seg å være ekte. 

I så fall vil MIT og Boston være undervisningsstedet The Institute, kjent fra tidligere «Fallout»-spill. 

Ett av bildene Bethesda har sluppet i dag, nevner Scollay Square  et kjent kvartal fra Boston.

Bethesda sparker i gang E3

Bethesda har i år, for første gang, en egen pressekonferanse under den store, årlige E3-spillmessa i Los Angeles.

Der kan vi forvente oss en mer fyldig presentasjon av spillet.

Det er også andre spill og aktuelle oppfølgere som kan bli vist der: Nye «Doom», en mulig oppfølger til «Dishonored» og noe nytt fra «The Elder Scrolls»-serien, er alle aktuelle kandidater. «Fallout 4» blir et av høydepunktene der, og skal by på en lengre demonstrasjon.

Du kan følge alle E3-pressekonferansene direkte i vårt livestudioVi starter med sending fra Microsofts pressekonferanse klokka 18:30 mandag 15. juni og holder det gående helt til Sony har misjonert natt til tirsdag 16. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3