Nå kunngjøres «Fallout 4»

2. juni 2015 19:10

(PressFire.no): Siden Bethesda Softworks kunngjorde at de for første gang har sin egen pressekonferanse søndagen før E3 i Los Angeles, har spekulasjonene svirret rundt hva de vil avduke.

En selvskreven kandidat er naturligvis «Fallout 4», men mange har også nevnt «The Elder Scrolls»-serien, «Dishonored 2» og «Doom».

Nå vet vi at «Doom 4» etter alle solmerker vil bli vist, men nå kommer også fristelsen fra Bethesda som mange har ventet på.

Teller ned

På Bethesda sine egne nettsider for «Fallout», telles det nå ned til en kunngjøring med tilhørende tekst «please stand by».

Det kan bare bety at spillet faktisk kunngjøres før pressekonferansen 15. juni.

Etter de store suksessene med «Fallout 3» (2008) og «Fallout: New Vegas» (2010) har det vært knyttet store forventninger til «Fallout 4».

Angivelig manus.

Klokka 16.00 onsdag

Utvikleren har vært tyst rundt spillet, men det har vært omkranset av rykter i flere år.

I 2013 ble det imidlertid hevdet at manuset til spillet hadde lekket, men ingenting har vært bekreftet.

Internett har allerede klart å finne spor av Xbox One, PS4 og pc i kildekoden til nettsiden.

Nedtellingen vil treffe klokken 16.00 onsdag 3. juni (norsk tid), og vi er naturligvis tilbake med informasjonen om spillet når den skulle dukke opp.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3