(PressFire.no): Et bilde som ryktes være fra Nintendos E3-område, går nå runden på nettet.

Spillmessen, som starter på mandag, er i full sving med å bygge båser og sette opp plakater - noe som jo kan avsløre kommende titler.

«Mario Maker» pryder en spillavdeling på Nintendos messeområde i Los Angeles, om man skal tro på bildet som nå sirkulerer.

 

90 minutter lang annonsering
(Foto: Nintendo Enthusiast)

Fotoet, som først dukket opp på fansiden Nintendo Enthusiast, viser old-school Super Mario-grafikk sammen med et tydelig hint til at dette spillet kommer til å bruke pennen som følger med enten Wii U- eller Nintendo DS-konsollen.

Ettersom spillet fortsatt er uannonsert, er det uklart hvilken konsoll tittelen hører til, eller om det i det hele tatt er reelt.

Akkurat hva spillet kommer til å handle om er uklart, men navnet koblet sammen med bruk av pennen gir tydelige assosiasjoner til et spill der man kan skape sine egne spillbaner med nostalgisk Mario-tema.

Spillselskapet har bekreftet to E3-seanser, som hver skal vare 90 minutter, under årets E3-messe. En av disse er tilegnet nye «Super Smash Bros.» - mens den andre er en fortsatt uannonsert tittel til Nintendo 3DS. Det kan spekuleres i om «Mario Maker» er dette spillet.

 

Økte salgstall
«Mario Kart 8»

Heller ikke i år kommer ikke Nintendo til å ha den tradisjonelle pressekonferansen under E3, og i stedet kjører spillselskapet sitt eget løp med de to tidligere nevnte seansene og en egensendt digital konferanse 10. juni (filmen frigjøres klokka 18, norsk tid).

I tillegg skal de holde en «Super Smash Bros»-turnering som skal sendes live på Twitch TV.

Den nyeste Nintendo-konsollen, Wii U, har slitt med å få fotfeste i industrien, men med forrige ukes slipp av etterlegtede «Mario Kart 8» fikk plattformen nytt liv.

Over 20 prosent av eierne av Wii U kjøpte spillet, og i Storbrittania økte salget av konsollen med 666 prosent. 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer