(PressFire.no): Et bilde som ryktes være fra Nintendos E3-område, går nå runden på nettet.

Spillmessen, som starter på mandag, er i full sving med å bygge båser og sette opp plakater - noe som jo kan avsløre kommende titler.

«Mario Maker» pryder en spillavdeling på Nintendos messeområde i Los Angeles, om man skal tro på bildet som nå sirkulerer.

 

90 minutter lang annonsering
(Foto: Nintendo Enthusiast)

Fotoet, som først dukket opp på fansiden Nintendo Enthusiast, viser old-school Super Mario-grafikk sammen med et tydelig hint til at dette spillet kommer til å bruke pennen som følger med enten Wii U- eller Nintendo DS-konsollen.

Ettersom spillet fortsatt er uannonsert, er det uklart hvilken konsoll tittelen hører til, eller om det i det hele tatt er reelt.

Akkurat hva spillet kommer til å handle om er uklart, men navnet koblet sammen med bruk av pennen gir tydelige assosiasjoner til et spill der man kan skape sine egne spillbaner med nostalgisk Mario-tema.

Spillselskapet har bekreftet to E3-seanser, som hver skal vare 90 minutter, under årets E3-messe. En av disse er tilegnet nye «Super Smash Bros.» - mens den andre er en fortsatt uannonsert tittel til Nintendo 3DS. Det kan spekuleres i om «Mario Maker» er dette spillet.

 

Økte salgstall
«Mario Kart 8»

Heller ikke i år kommer ikke Nintendo til å ha den tradisjonelle pressekonferansen under E3, og i stedet kjører spillselskapet sitt eget løp med de to tidligere nevnte seansene og en egensendt digital konferanse 10. juni (filmen frigjøres klokka 18, norsk tid).

I tillegg skal de holde en «Super Smash Bros»-turnering som skal sendes live på Twitch TV.

Den nyeste Nintendo-konsollen, Wii U, har slitt med å få fotfeste i industrien, men med forrige ukes slipp av etterlegtede «Mario Kart 8» fikk plattformen nytt liv.

Over 20 prosent av eierne av Wii U kjøpte spillet, og i Storbrittania økte salget av konsollen med 666 prosent. 

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Darksiders: Genesis

Et spill og en serie i identitetskrise.

Les mer