1,2 millioner har kjøpt «Mario Kart 8»

20 prosent av alle Wii U-eiere.

3. juni 2014 11:20

(PressFire.no): Nylig fikk vi vite at Nintendo setter mye lit til at det nye «Mario Kart»-spillet vil pumpe liv i salget av deres nye konsoll, Wii U.

- 1,2 millioner solgt

Nå melder den japanske spillgiganten i en pressemelding at de interne salgsprognosene viser at 1,2 millioner Wii U-eiere har kjøpt spillet. Det betyr at rundt 20 prosent av de seks millioner Wii U-eierne nå har kjøpt «Mario Kart 8».

Om spillet kan redde den allerede skakkjørte Nintendo-konsollen vil tiden vise, men i Storbritannia økte i alle fall salget av konsollen med 666 prosent. 82 prosent av de som kjøpte seg en Wii U-konsoll skal ha valgt en pakke som inkluderer «Mario Kart 8».

Slått av «Watch Dogs»

På salgslistene over mestselgende spill måtte imidlertid «Mario Kart 8» seg slått av «Watch Dogs», som tronet på førsteplassen. Ironisk nok ble dette spillet utsatt til Wii U.

Før lanseringen av det nye spillet skal «Mario Kart»-serien ha solgt over 100 millioner spill, og Wii-versjonen «Mario Kart Wii» ligger på listen over de mestselgende spillene noensinne.

Ny oppdatering til Wii U

Denne uka kom det også en oppdatering som introduserer en rekke nye funksjoner til Wii U-konsollen. Der kommer det blant annet en ny startmeny, hvor du får muligheten til å starte spill før den laster inne hele menyen. 

Konsollen vil nå også installere oppdateringer som lastes ned helt automatisk, så lenge maskinen står i standby-modus. I tillegg innføres det nye systemer for beskjeder til brukeren, inkludert gjennom skjermen på håndkontrolleren. 

Les mer her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3