Se det aller første frisparket fra «FIFA 15»

EA varmer opp til en ny sesong.

5. juni 2014 18:38

(PressFire.no): Dette kommer neppe som noe sjokk: Electronic Arts har tenkt å gi ut et nytt «FIFA»-spill, i år igjen. 

Den første hele traileren blir vist i forbindelse med pressekonferansen på E3-spillmessa mandag.

Sendestart er klokka 21:00 norsk tid, like etter at Microsoft har åpnet ballet.

Suárez-spesial

Allerede i dag har EA Sports begynt å friste gjennom en kort filmsnutt som viser oss Liverpools målfarlige nummer 7, Luis Suárez, og det som for oss markerer det første frisparket fra «FIFA 15».

Det er knyttet forventninger til denne fotballspillhøsten. Kamphanene «FIFA» og «Pro Evolution Soccer» har allerede rustet opp med den tradisjonelle ordkrigen, og spesielt sistnevnte serie – fra Konami – har i lengre tid varslet at de vil gjøre comeback med stil i år.

«PES» hoppet som kjent over de nye konsollene PlayStation 4 og Xbox One i fjor høst, men rakk å mobbe EA Sports' pyntetrailer fra Xbox One-pressekonferansen i mai.

Alt materialet vi har sluppet er hentet fra dagens plattformer, og er in-game fra spillet som nå er cirka 70 prosent ferdig, sa produsent Kei Masuda i god tid før slippet av «PES 2014».

– Vi vil at fansen skal få følelsen av det reelle produktet som de kommer til å spille på konsollene de fleste eier senere i år, ikke gjengi en eller annen markedsføringsdrøm, sa Masuda med klar adresse til denne EA-filmen.

Skal satse på esport

På den andre siden av «fotballspillkrigen», har EA-sjef Andrew Wilson for ikke lenge siden snakket om at selskapet han styrer er klare for å innta esport-konkurransene.

Han fristet med at flere EA-spill i tida fremover vil være tilrettelagt for slikt.

Kanskje «FIFA 15» er en viktig brikke i denne offensiven?

Når E3 starter om noen få dager, får vi selv finne ut av hvor nært opp mot det faktiske spillet disse korte Suárez-sekundene er.



E3-spillmessen i Los Angeles varer fra mandag neste uke. Du kan selvsagt følge både pressekonferansene direkte sammen med oss på PressFire.no (starten går kl 18:30 med Microsoft), og holde deg oppdatert gjennom hele uka.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3