Klokken 21 i kveld norsk tid går Sony i gang med sin E3-pressekonferansen. Som vanlig har det florert med rykter i forkant av en slik begivenhet, og Sony er nok en gang offer for mange slike lekkasjer. For noen uker siden skrev vi om muligheten for en HD-versjon av klassikerne «ICO» og «Shadow of The Colossus».

Nå melder VG247.com at det samme som med ICO/Colossus kan skje med den avholdte Sly Cooper-serien. I tillegg til å ha fått dette bekreftet fra en tyster i Sony, har også 1UP tatt bilder av Sonys område i Convention Center (som åpner omtrent samtidig med at Sony holder sin pressekonferanse). Dette bildet ble senere tatt ned fra 1UP, men bekrefter ifølge VG247 det samme som de har hørt: Sly Cooper Collection i HD til PlayStation 3 er definitivt på vei.

De tre Sly Cooper-spillene ble sluppet til PlayStation 2 i perioden 2002-2005. Lenge har det versert rykter om et «Sly Cooper 4», og om det er tilfellet passer det i grunn bra å servere en ny generasjon spillere og konsoller de klassiske plattformspillene.

Utviklerne bak Sly Cooper-spillene, Sucker Punch, vil uansett få det travelt under årets E3. De har allerede annonsert «inFamous 2», et spill som helt sikkert vil spille en rolle under kveldens Sony-pressekonferanse. Kanskje har Sucker Punch mer enn det å meddele også?

De to Team ICO-titlene «ICO» og «Shadow of The Colossus» får også en slik remake for dagens konsoller, hevder samme nettside. Akkurat som de to første God of War-spillene fikk et HD-løft før lanseringen av «God of War III» i mars.

Klokken 21:00 i kveld får vi eventuelt dette bekreftet fra offisiell hold når Jack Tretton og vennene hans i Sony inntar Shrine Auditorium i Los Angeles.

PressFire vil være tilstede og kommer selvsagt tilbake med nyheter fra både Nintendo (18:00) og Sony sine pressekonferanser.

Annonse

Kommentarer