Er «Sly Cooper 4» på vei?

Nye bilder fra «inFamous»-demoen antyder at det kan ligge an til et snarlig gjensyn med vaskebjørntyven.

10. mai 2009 21:47

Thebitbag.com har fått kloa i et bilde fra den ferske «inFamous»-demoen. Bildet viser en kinoplakat i spillet hvor det står det «Sly Cooper 4» øverst på filmprogrammet.

Dermed kan det se ut som utvikleren Sucker Punch, som står bak Sly-serien samt det nye «inFamous», kanskje har tatt opp utviklingen av «Sly Cooper 4» igjen.

Fra før vet vi at «inFamous» kommer til å inkludere en etterlengtet demo av «Uncharted 2: Among Thieves». Det samme spillet inneholder dermed enda flere godbiter?

Les også:

«inFAMOUS»-demo byr på smakebit av «Uncharted 2: Among Thieves».

ANNONSERING PÅ E3?

24. mai 2007 annonserte Sucker Punch at de jobbet med «Sly Cooper 4», som også skulle kunne kobles til et Sly-spill til PSP, men allerede på E3 samme sommer avslørte de at de i stedet fokuserte på «inFamous».

Kan utvikleren ha jobbet med flere prosjekter ved siden av «inFamous»? Eller er dette noe som er det naturlige neste prosjektet for utvikleren?

Les også: Vi testet «inFAMOUS» under Gullstikka.

Den supersjarmerende vaskebjørntyven Sly Cooper var uten tvil en av de minneverdige plattformperlene på PS2, og helt ærlig (med noen få sjeldne unntak) mangler de gode plattformspillene på denne konsollgenerasjonen.

Det første Sly Cooper kom i 2002 til PlayStation 2 med en oppfølger to år etter. Det tredje og hittil siste Sly-spillet ble utgitt i 2005.

Med det økte fokuset på PSP som rår om dagen, og Sonys iver på å rulle ut eksklusive godbiter, kan dette være en potensiell joker for Sony under sommerens E3.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3