Vi testet «inFamous»

Det PS3-eksklusive «inFamous» skal utgis til sommeren. Vi fikk muligheten til å prøve sandkassespillet under Gullstikka.

7. mars 2009 20:52

Den offisielle Playstation-bloggen melder at «inFamous» lanseres i løpet av juni. Bloggen gir oss samtidig en sniktitt på coverbildet.

Spillet, som kort kan beskrives som «Grand Theft Auto» med en god/ond dikotomi og superkrefter, er en av Sonys storsatsninger for 2009.

Se også: Skjermbilder fra «inFamous» her.

«inFamous» utvikles av Sucker Punch, tidligere kjent for «Sly Cooper»-serien på PlayStation 2.

HANDS-ON

Etter vår test av «inFamous» i forbindelse med pressekonferansen på Gullstikka, er vi spente, men på langt nær overbeviste enda.

Les også: Her er Gullstikka-vinnerne 2008.


Les også: «Bionic Commando» vist under Gullstikka.

Kontrollene fungerer fint, spillet ser pent ut, og parkour-elementene virket vel implementert.

Derimot var de moralske valgene preget av en invaderende håndholding. Spillet stoppet opp, flashet «KARMA POINT» over hele skjermen, og gjorde deg pinlig klar over at du skulle til å ta et valg.

Hva er dine forventninger til spillet? Diskuter «inFamous» i forumet vårt.

Forhåpentlig skyldes dette at koden vi fikk prøve bare inneholdt spillets aller første del. Hvis ikke vil denne klamme, overformynderske hånden bli slitsom.

Ettersom det var en relativt kort affære vi fikk ta del i, fikk vi heller ingen følelse for hvor stor byen er, eller hvor mye frihet spilleren får.

Vi får smøre oss med tålmodighet til demoen kommer, og håpe at «inFamous» blir så elektrisk som lovet.

Sucker Punch har lovet ny trailer i løpet av neste uke, og spillet slippes altså kun til PS3 i juni.

Se trailer her:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3