Mer «Trials HD» før jul

Den neste utvidelsen til XBLA-favoritten har fått dato og en prislapp.

15. november 2010 14:38

Big Thrills, den andre store utvidelsen, ble annonsert i sommer fra de finske utviklerne i RedLynx.

Samtidig som man forskutterte hva innholdet kom til å bli – totalt 40 nye baner, seks nye turneringsmoduser samt 50 nye Achievements – kunngjorde man også at en konkurranse ble sparket i gang for å aktivisere Trials-fansen.

Resultatet av denne skapergleden finner du i Big Thrills-pakken, i form av de 10 beste brukerskapte banene. De resterende banene, 30 i tallet, er det RedLynx selv som har lagd.

Du finner informasjon om banene som vant konkurransen, og dermed blir inkludert i Big Thrills-utvidelsen, her.

I det fysikkbaserte motorsykkelspillet, er målet ditt å komme helskinnet til mål ved å manøvrere deg forbi noen hindre. Frustrasjonen ligger tykt, for dette kan nemlig være en real tålmodighetsprøve. Men en riktig så velspilt og vellagd tålmodighetsprøve, konkluderte vi med i vår anmeldelse.

Spillet har for lengst passert 1 million nedlastinger og ble i april i år kåret til det beste spillet fra Microsofts Xbox LIVE Marketplace, da spillerne selv kåret utvalget av nedlastbare spill til Xbox 360.

Big Thrills følger opp utvidelsen Big Pack som ble sluppet like før jul i fjor. RedLynx har nå annonsert at pakken vil koste 400 Microsoft-poeng (33 kroner), og at denne havner i LIVE Marketplace-menyene den 1. desember.

Allerede før julen i fjor, da vi snakket med utviklerne i forbindelse med den første Trials-pakken, holdt man døra på gløtt i forhold til å bygge ut spillet ytterligere.

- La oss først se an hvordan mottakelsen til denne utvidelsen blir. Vi har lagd et par småspill flere år tilbake. De var avhengighetsdannende og inneholdt alle noe unikt. Men den gang valgte vi å fokusere på det neste, store prosjektet i stedet for å polere disse småspillene og gjøre de salgbare nok.

- Det å bygge spill videre, lage de større og polere høres interessant ut - blant flere andre, spennende muligheter vi har fått, fortalte RedLynx' Tero Virtola, direktør for RedLynx, og Creative Director Antti Ilvessuo til PressFire.

«Trials HD» kan kjøpes fra LIVE Marketplace for 1200 Microsoft-poeng, som tilsvarer cirka 98 kroner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3