(PressFire.no): «Assassin’s Creed: Unity» skal være det største – og mest folkerike – i serien hittil.

Du blir kastet ut i Paris’ blodige gater i tiden rundt revolusjonen i 1789, i det som blir lovet å være en tro gjengivelse av hele byen slik den var på den tiden.

Men alt dette skal du ikke trenge å håndtere helt på egenhånd. For første gang introduseres en samarbeidsmodus i serien, der du kan slå deg sammen med tre kompanjonger. Det bekreftet Ubisoft på E3 i sommer.

Nå har de sluppet en ny trailer som tar for seg nettopp dette samarbeidet. Den kan du se øverst i artikkelen.

 

Alle styrer Arno

Ubisoft hevder «Unity» har vært i utvikling i over tre år.

Du spiller som den unge snikmorderen Arno Dorian. Når du vander rundt i gatene kan du gå inn i ulike taverner, som fungerer som nav for utstyr og oppdrag. Dersom du har venner som spiller, ute på sine egne oppdrag, vil du se et «spøkelse» av dem i tavernaen du kan interagere med, og spørre om å bli med i deres spill. Det forklarer GameInformer.

Hvis han eller hun godtar, så lastes forrige checkpoint, og dere kan gjøre oppdraget sammen.

Alle styrer Arno i sitt eget spill, men for vennene dine vil din figur se ut som et tilfeldig, annet medlem av brorskapet.

Noen deler av historien kan en bare gjøre alene.

 

To ulike spill

«Unity» er laget fra grunnen av til den nye generasjonen konsoller, og pc. Det er det første i serien som ikke kommer ut til PS3- og X360-generasjonen.

Men det er fortsatt flere som har disse konsollene enn som har oppgradert til PlayStation 4 eller Xbox One, og derfor lager Ubisoft et separat spill for den forrige generasjonen.

Dette heter «Assassin’s Creed: Rogue», og vil nok en gang ta deg med til sjøs. Her kontrollerer du en Templar som blir sviktet av sine egne og skifter side, midt oppe i «sjuårskrigen» fra 1756 til 1763.  

– «Assassin’s Creed: Rogue» kompletterer den nord-amerikanske sagaen som startet med «Assassin’s Creed III» og «Assassin’s Creed IV: Black Flag», fortalte spillregissør Martin Capal i august. 

«Assassin’s Creed: Unity» slippes 13. november til Xbox One, PlayStation 4 og pc. «Assassin’s Creed: Rogue» slippes samme dag til Xbox 360 og PlayStation 3.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Har du «Tetris» på mobilen?

Om det er laget av EA bør du lese dette.

Les mer

Nintendo vant forbrukerrettsaken mot Norge og Tyskland

Søksmålet om forhåndsbestillinger av spill på Switch forkastet. Anken kan ta halvannet år.

Les mer