Ubisoft hadde ryddet plass på scenen under E3-spillmessen i Los Angeles i sommer for å annonsere «Michael Jackson: The Experience», spillet som skal få deg til å riste løs foran TV-skjermen som Kongen av pop ville gjort det.

Men utgiveren føler tydeligvis at det mangler noe til Xbox 360- og PlayStation 3-utgavene, for Ubisoft har bestemt seg for å utsette disse versjonene av spillet – i første omgang til 1. kvartal i 2011, ifølge Eurogamer.

Men utgavene til Nintendo DS, Wii og PlayStation Portable er fortsatt i rute til å rekke julesalget, og har fått slippdatoen 26. november.

Det spesielle med 360- og PS3-versjonene er at man skal integrere støtte for henholdsvis Kinect og Move, de nye kontrollmåtene som er forbundet med hvert sitt stykke plasttilbehør. Kinect er et kamera som registrerer bevegelsene foran kamera, mens Move minner om kontrollerne du kjenner fra Wii – bare at de ifølge vår test er mye mer presise.

Det skulle ikke overraske om nettopp disse kravene er grunnen til denne utsettelsen.

«Michael Jackson: The Experience» tar mål av seg å lære deg å bli like flink til å danse og synge som pophelten, og låtlisten inneholder alle de største hitene som du forventer; blant annet «Billie Jean», «Beat It», «Bad», «Who Is It», «Earth Song» og mer.

Denne julesesongen ser imidlertid Ubisoft frem mot å la «Just Dance 2» til Wii ta over musikkspilltronen. Selskapet har allerede uttalt at de forventer at dette spillet vil kunne selge mer enn Guitar Hero-serien gjorde på sitt beste.

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Tony Hawk's Pro Skater»-serien får sin egen dokumentar

Har premiere denne måneden.

Les mer