Husk «ModNation Racers»-betaen i dag!

I dag skal det kjempes om 100.000 plasser i betatesten av det kreative bilspillet. Slik får du sikret deg tilgang.

21. januar 2010 08:42

Som PressFire tidligere har skrevet om, rulles det i dag ut en betatest av LittleBigPlanet-møter-Mario Kart-spillet. Før jul fikk amerikanske PS3-eiere muligheten til å prøve spillet, mens Europa får betateste «ModNation Racers» fra denne uken til 14. februar.

Sony forklarte på sine PlayStation-sider hvordan det hele skal foregå: I dag, samtidig med at PlayStation Store oppdateres, legges det ut 100.000 beta-klienter som brukerne skal kjempe om.

Se også: Ferske skjermbilder fra betaen.

Med en gang 100.000 Europeere har lastet denne ned, fjernes betaklienten fra PSN. Du installerer programmet og har dermed tilgang når betaen åpner i morgen, fredag. Det er med andre ord om å gjøre å være kjapp på avtrekkeren om du vil prøvekjøre dette spillet.

PS: Med en gang betaklienten legges ut på PlayStation Store, sender vi ut en melding på Twitter. (Følg PressFire på Twitter ved å klikke her).

SKAP, DEL OG KJØR!

Spillet kan best forklares som et kreativt Kart-bilspill som viderefører ånden fra Media Molecules «LittleBigPlanet».

Da vi snakket med utviklerne i United Front Games og fikk demonstrert spillet på E3 i sommer, fikk vi forventninger til «ModNation Racers».

For måten du kan designe egne baner, spillfigurer og biler på virker enkelt nok til ikke å miste tålmodighet og motivasjon.

Om bildesignet, flyten og kontrollen sitter når det ferdige spillet slippes senere i år, kan dette bli en populær tittel med lang levetid online.

Enkelt sagt kan du lage baner ved å velge en grov pensel og designe omgivelser, skog, hus og elevasjon i terrenget, før du eventuelt går tilbake og legger på flere detaljer. Alt dette kan selvsagt deles og spilles online mot andre.

Betaklienten er på litt over 2 gigabyte. Etter du har lastet denne ned, installerer du programmet og kan slippe kreativiteten løs. I morgen, altså fredag, åpnes det opp for å konkurrere online.

«ModNation Racers» slippes i løpet av 2010, og er eksklusivt for PlayStation 3. Betaen starter fredag og varer til 14. februar.

Trailer fra spillet:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3