Få tilgang til «ModNation Racers»-beta

Sony fyrer opp den europeiske betatesten av sin bilsjarmbombe senere denne måneden. Slik kan du sikre deg én av 100.000 plasser til betaen.

12. januar 2010 10:04

«ModNation Racers» har allerede gjort seg unna med en amerikansk sjarmoffensiv før jul, der Sony valgte å dele ut rause mengder med betanøkler gjennom sine PlayStation-sider, via Twitter og lignende.

skriver PlayStation-bloggen at datoen for en europeisk beta er spikret. 22. januar til 14. februar kan 100.000 utvalgte prøve totalt fire baner, der to av disse blir eksklusive sammenlignet med den amerikanske betaen.

I tillegg får du tilgang til Creation Station, der du får muligheten til å skape en karakter og en bil, i tillegg til å prøve bane-editoren.

LITTLE BIL PLANET

Spillet deler mange av grunnprinsippene fra «LittleBigPlanet» i sitt fokus på skap-del-spill og blandet det med en stil som minner om det vi finner i Mario Kart-utgivelser.

Utviklerne i United Front Games har latt seg inspirere av MediaMolecule, utviklerne av «LittleBigPlanet», og har tatt mål av seg å lage en bane-editor som er så enkel at de fleste skal motiveres til å lage sine egne brett som kan deles online.

Med en grov pensel meisler du ut et landskap med vei, elevasjon i terreng og lager innsjøer, fjell og skog. Senere kan du gå over banen med en annen pensel og tegne inn flere detaljer, noe utvikleren lovte PressFire vil bli enkelt og inspirerende i praksis da vi intervjuet United Front Games under E3 i 2009.

Se også: Skjermbilder fra «ModNation Racers».

Måten du kan få kloa i en plass i betaen er enkel: Torsdag 21. januar, altså dagen før startskuddet lyder, går du inn på PlayStation Store etter ukens oppdatering har skjedd og laster ned en betaklient.

Vær rask, for når 100.000 har lastet ned en slik stenges døren og betaklienten blir tatt ned fra PlayStation Store!

«ModNation Racers» har ikke fått en lanseringsdato enda, men spillet er ventet en gang senere i 2010 og blir eksklusivt for PlayStation 3.

Se trailer:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3