Spillskaperne i Treyarch har fristet med ny trailer en stund nå, og man har peilet seg inn mot noe så trivielt som fotballkamper for å debutere den nye traileren til «Call of Duty: Black Ops». Først i USA, natt til tirsdag, og i kveld får Storbritannia servert de halsbrekkende bildene i pausen av kampen mellom England og Montenegro.

Du kan imidlertid tjuvstarte litt, og se den nye traileren nederst i denne saken.

Det er ingen tvil om at tidspunktet for å slippe denne traileren ikke er valgt tilfeldig. Det er bare timer igjen før du kommer til å bli overlesset med stoff om «Medal of Honor» (igjen) – og to dager til EAs omdiskuterte krigsspill ligger i butikkene.

Les også: Vi så «Black Ops» i aksjon på E3-spillmessen.

Handlingen i «Call of Duty: Black Ops» er lagt til den kalde krigen, og det inkluderer mange lyssky oppdrag i regi av C.I.A. lagt til betente deler av verden i perioden fra 2. verdenskrig, inkludert Vietnam-krigen (1959-1975), Korea-krigen (1950-1953), Kuba-krisen (1962) og Sovjets invasjon av Afghanistan (1979-1989).

Flere av disse krigene og konfliktene er bakt inn i «Black Ops»-handlingen.

I krigsspillet som slippes neste måned, får du nemlig besøke såpass forskjellige områder av verden som Cuba, Laos, Vietnam og Ural-fjellene – og for å hjelpe med å fortelle en troverdig historie har Treyarch hyret inn Hollywood-skuespillere som Gary Oldman og Ed Harris. I forrige uke kunne utgiveren Activision avsløre at spillet også vil støtte 3D-grafikk til flere plattformer.

Som om ikke det var nok, kan du dessuten se fram til å måle krefter med zombier i en egen spillmodus i «Call of Duty: Black Ops» - slik du også kunne i Treyarchs forrige CoD-spill; «World at War».


«Call of Duty: Black Ops» lanseres til PC, Xbox 360, PlayStation 3, samt Wii og DS den 9. november.

Se den seneste traileren her (hentet fra GameTrailers.com):


Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Dreams

Skaperne av «Little Big Planet» og «Tearaway» har skrudd konseptet «Play, Create, Share» opp til 11.

Les mer

- En stor teknisk bragd, men...

Vi sliter med å bli revet med av «Dreams» på PS4

Les mer