Call of Duty med Hollywood-sus

Gary Oldman og Ed Harris topper rollelisten i «Call of Duty: Black Ops».

7. september 2010 11:04

Activision har nå annonsert hvilket stjernespekket lag med lang filmerfaring fra Hollywood de har hyret inn til høstens storspill, «Call of Duty: Black Ops». De to skuespillerne Gary Oldman («Batman: The Dark Knight») og Ed Harris («Abyss») troner øverst på rollelisten.

Oldman gjør comeback i denne spillserien, for han portretterte også Viktor Reznov i «Call of Duty: World at War» – mens Harris skal gi liv til en av spillets hovedfigurer, CIA-agenten Jason Hudson, heter det i pressemeldingen.

Les også: Vi så «Black Ops» i aksjon under sommerens E3-spillmesse.

Dessuten har Treyarch og Activision hyret inn filmskaper David S. Goyer, som har bidratt på manusene til storfilmer som «Batman: Dark Knight», «Batman Begins», «Blade» og den forestående «Superman: Man of Steel». Goyer har fått i oppdrag å bistå med å lage historien i «Call of Duty: Black Ops».

- Oldman, Harris og Goyer er regnet som noen av de største talentene i Hollywood, og de komplementerer den ambisiøse og oppslukende enspillerdelen i «Call of Duty: Black Ops», uttaler Mark Lamia som er studiosjef i Treyarch i pressemeldingen.

- Deres bidrag har hjulpet oss med å flytte grensene når det gjelder historiefortelling og karakterutvikling, langt over det vi har prøvd på før i denne spillserien, fortsetter han.

«Call of Duty: Black Ops» har en handling lagt til den kalde krigen. Du får ta del i lyssky operasjoner dypt bak fiendens linjer – og turen går blant annet til Uralfjellene, Vietnam, Cuba og Laos.

Spillet lanseres 9. november til PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii og Nintendo DS.

Fersk trailer som demonstrerer multiplayerdelen i «Call of Duty: Black Ops»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3