EA har nå åpnet nettspillet «Tiger Woods PGA Tour Online», og gjør det dermed mulig for alle å spille gratis via nettleseren fra og med i dag.

Electronic Arts var tidlig ute og understreket at samarbeidet med golf-esset ikke ville bli påvirket av sex-skandalen hovedpersonen befant seg i - og benyttet anledningen under GDC nettopp til å røpe de første detaljene rundt det neste hovedspillet i Tiger Woods-serien, «Tiger Woods PGA Tour 11».

Se også: De første skjermbildene fra «Tiger Woods PGA Tour 11».

 

«Tiger Woods PGA Tour 11»
(bildet) slippes 1. juli.

MØT TIGER NESTE HELG

Onlinespillet, som nå altså har åpnet portene, følger i fotsporene til andre, store EA-merkenavn som har fått den samme behandlingen i løpet av det siste året.

«Battlefield: Heroes» åpnet i fjor sommer, og det er også en lignende variant på gang med «Need for Speed: World Online».

I vinter ble det også annonsert et FIFA-spill som benytter seg av samme spillmotor som flaggskipet «FIFA 10», enkelt og greit kalt «FIFA Online».

Les også: «FIFA Online» sparkes i gang.
Les også: Girer opp Need for Speed-serien.

I Tiger-spillet kan du velge blant tre spillmoduser (singleplayer, multiplayer og en turneringsmodus) og man fokuserer i tillegg på at du kan delta i virkelige golfturneringer samtidig med at de går stabelen. Det betyr i første omgang at du denne helgen kan spille i Arnold Palmer Invitational i Bay Hill.

Og neste helg, konkurrere mot Tiger Woods mens han gjør comeback i Masters-turneringen på Augusta National.

Besøk denne nettsiden for å registrere deg og begynne spillingen.

Foreløpig har ikke EA avslørt hvordan de på et tidspunkt skal ta betalt for spillet, som altså per nå er gratis å spille. Men Eurogamer er blant dem som spekulerer i at man på et tidspunkt vil begynne å introdusere mikrotransaksjoner og en slags abonnementsløsning, men så langt har ikke EA offisielt sagt noe om dette.

 

«Tiger Woods PGA Tour Online» kan nå spilles på PC og Mac.

Se video fra «Tiger Woods PGA Tour Online»:

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Donkey Kong»-juksemakeren varsler søksmål mot Guinness Rekordbok

Har lagt ut et gigantisk dokument for å bevise sin uskyld, men møter sterk motstand.

Les mer

- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

Les mer