Avduket «Tiger 11»

EA Sports’ Peter Moore avslørte spillcoveret og de første detaljene rundt det neste golfspillet.

9. mars 2010 20:28

Sjefen for EA Sports, Peter Moore, hadde med seg de første håndfaste detaljene om det neste Tiger Woods-spillet da han gjestet ESPN-sportssendingen tirsdag. Blant annet det nye coveret.

Langt mer interessant er annonseringen av at sportsspillet vil benytte seg av teknologien til PlayStation Motion Controller og at «Tiger Woods PGA Tour 11» vil utvide flerspillerdelen med en intens, ny konkurranse der 12 spillere på hvert av de to lagene skal kjempe i den prestisjetunge Ryder Cup. Dette kom EA Sports på banen med senere på dagen, omtrent samtidig med at GDC-spillmessen startet i San Francisco.

Les også: EA satser videre på Tiger Woods.

UTBEDRER SVINGEN PÅ WII

Som du kan se her består omslaget på det neste golfspillet fra EA Sports av flere golfere enn Tiger Woods.

Her er også stjerneskuddet Rory McIlroy inkludert som posterboy.

Men Moore avviste bastant at dette har sammenheng med Tigers eskapader som har fått fokus de siste månedene.

Det symboliserer mer det faktum at det i år er lagt opp til en ny spillmodus, sa Moore, ifølge IGN.

Spillet kommer ut i sommer og inneholder for første gang Ryder Cup-turneringen som er en intens golfkonkurranse mellom de beste deltagerne fra begge sider av Atlanteren. En annen nyhet er at man kan spille onlineturneringer med lag bestående av hele 12 spillere. Det ene laget skal da representere USA, mens det andre Europa - akkurat som i Ryder Cup.

Omslaget til spillet symboliserer også denne nyheten, for mens Tiger Woods representerer USAs stolthet (?), skal McIlroy presentere Europa og dermed også Ryder Cup-introduksjonen til spillet.

- Det er en stor ære for meg å være på coveret med Tiger Woods, i og med at jeg vokste opp med å idolisere Tiger, sier McIlroy i pressemeldingen som annonserer spillet.

- Ryder Cup har alltid vært min favorittsportsbegivenhet og turneringen finner sted på Celtic Manor Resort i Wales i 2010. I tillegg har jeg et håp om å kunne representere det europeiske laget senere i år - det hele er veldig spesielt, fortsetter McIlroy.

EA skriver videre at onlinekampene som samler totalt 24 spillere, vil være forbeholdt Xbox 360- og PS3-versjonene av spillet. Wii-versjonen vil fortsette å utforske teknologien i kontrolleren ved å tilby en ny vanskelighetsgrad som øker realismen ytterligere i forholdet til fjorårets spill som var det første (og eneste) av EA-spillene som fikset Wii MotionPlus-støtten på mer enn tilfredsstillende vis.

«Tiger Woods PGA Tour 11» lanseres 1. juli i Europa og kommer ut til Xbox 360, PlayStation 3, Wii og iPhone.

Se fersk filmsnutt som presenterer Rory McIlroy:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3