Vil du kveste romvesener i «XCOM»?

Da må du muligens vente enda et år.

23. mai 2012 14:11

(PressFire.no): Egentlig skulle vi allerede sittet i kontorstolen og herjet med innvandrere langtveis fra. Skytespillet «XCOM» lå først an til å utgis i 2011 en gang, før det forsvant fra radaren.

Etter hvert dukket det opp igjen, med vesentlige endringer. Sjefsutvikleren sa at de bestemte seg for å gjøre det «mindre BioShock, mer XCOM». Derfor utsatte de det igjen, til første kvartal neste år. 

Nå har skytespillet fått nok en utsettelse, til neste finansår for utgiver 2K Games. Det vil si at det tidligst kommer 1. april 2013, men teoretisk sett kan drøye helt til 31. mars 2014, etter hva Joystiq forteller.

Den eksakte årsaken til utsettelsen er ikke kjent, og det er ikke det første spillet 2K Games utsetter i disse tider. Etterlengtede «BioShock Infinite» lar også vente på seg.

«XCOM» er satt til sekstitallets USA. Midt under den kalde krigen oppstår en ny fremmed trussel når romvesener begynner å angripe jorda. Som en spesialagent med taktisk teft skal du oppsøke og kveste dem. 

Strategispillet i samme serie fikk forresten en endelig slippdato for første gang i går. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3