Tidligere Infinity Ward-ansatte går til Respawn

Flere tungvektere som jobbet med Modern Warfare-spillene begynner i nye jobber hos Vince Zampella og Jason West.

24. april 2010 09:37

Etter at Infinity Ward-sjefene Vince Zampella og Jason West (bildet) fikk sparken av Activision i begynnelsen av mars, har 13 ansatte hos Infinity Ward i tur sagt opp jobbene sine hittil.

Nå meldes det at syv av disse har fått jobb i Respawn Entertainment, det nye studioet som nylig offentliggjorde en avtale med EA.

Ifølge Eurogamer annonserte de nye ansatte meldingen om at de begynner å jobbe for det nye selskapet via Facebook, Twitter og LinkedIn på onsdag.

- FLERE VIL SANNSYNLIGVIS GÅ

De syv som den 1. mai begynner hos Respawn Entertainment inkluderer Todd Alderman, Mackey McCandlish, Mark Grisby, John Paul Messerly, Chris Cherubini, Rayme Vinson og Jon Shiring.

I denne gruppen finner vi mye kompetanse, for disse har blant annet hatt viktige verv i Infinity Ward som sjefdesignere, sjefanimatører og programmerere.

I en diskusjon på Facebook har Infinity Wards Dan Americh valgt å kommentere saken i det offentlige.

Der skriver han blant annet at han tror flere vil forlate Modern Warfare-studioet.

- Det er ikke over ennå. Flere folk vil sannsynligvis gå for å se etter nye muligheter. Noen vil kanskje få jobb hos Respawn eller ikke, skriver han.

Samtidig påpeker Americh at han synes det er rart folk sier opp sånt helt uten videre, for jo flere som slutter desto større blir bonusene til resten som blir igjen hos Infinity Ward.

- Jeg er forvirret, for når du sier opp jobben så sier du også fra deg bonusen, skriver Dan Americh hos Infinity Ward.

Han påpeker at unge, sultne utviklere får en mulighet til å vise seg frem når støvet har lagt seg.

Activision har allerede annonsert at Zampella og West sine betydelige bonuser vil bli fordelt på de resterende ansatte, men bonusene er også et av hovedpunktene i søksmålet Zampella og West har mot Activision.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3