Modern Warfare-studioet i oppløsning?

Urolig etter at to sjefer gikk på dagen og sikkerhetsvakter vokter inngangen til kontorene.

2. mars 2010 11:07

Etter at en kilde internt hos Infinity Ward tipset G4TV.com om at det plutselig dukket opp sikkerhetsvakter utenfor kontorene deres har situasjonen tilspisset seg og det er svært urolig i selskapet.

Studiosjefene Vince Zampella og Jason West skal ha møtt Activision og har etter sigende ikke blitt sett av noen i studioet i ettertid.

Nå kommer det frem at begge sannsynligvis har gått på dagen og ikke har jobb hos Modern Warfare-studioet lengre.

Jason West oppdaterte Facebook-kontoen sin kort etter med «Jason West drikker. Og er ikke lengre ansatt». Han har også oppdatert profilen sin på rekruttering- og bransjenettsiden Linkedin med 9 år og 3 måneder som sjef hos Infinity Ward.

Hva som har skjedd er det ingen som ennå vet, men den interne kilden har beskrevet overfor G4TV.com situasjonen mellom studioet og Activision som «anspent».

Les også: Infinity Ward: - Activision ville ikke ha Modern Warfare.

G4TV.com melder også at Activision har varslet en interngransking av ansatte med grunnlag i «kontraktbrudd og ulydighet hos to senioransatte hos Infinity Ward», noe som antas å gjelde Jason West og muligens Vince Zampella.

Spillutviklerlegenden Tim Schäfer har også hatt sine problemer med spillutgiveren Activision og twittret om de siste utviklingene.

-  Å bli sint på Activision for noe som dette er som å bli sint på en apekatt for å kaste avføring. Det er bare sånn beistet kommuniserer, skrev han.

«Call of Duty: Modern Warfare 2», som ble utviklet av Infinity Ward, var det mest solgte konspillspillet i 2009 og selskapet har fått mye av æren for at Call of Duty-serien har gjort det så bra de senere årene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3