Onlinekamper i «Mass Effect 3»?

Utvikleren av Mass Effect-spillene søker onlineekspert. Slikt blir det spenstige rykter av.

31. mai 2010 13:27

LinkedIn-profilen til rekrutteringsansvarlig i Electronic Arts, Jeff Goldstein, røper at man er på jakt etter en flerspillerprogrammerer med onlinekompetanse til Mass Effect-merkevaren.

Etter at denne posten nådde spillnettsider som CinemaBlend har den blitt fjernet, men du kan se noen skjermbilder som bekrefter innholdet i utlysningen før den ble tatt ned her.

Les også: Vår anmeldelse av «Mass Effect 2».

- INTERESSANTE IDÉER

I et intervju med Videogamer i november 2009, bekreftet BioWare-sjef Ray Muzyka at online flerspiller til Mass Effect og «Dragon Age: Origins» var interessant – selv om han ikke ville si mer enn nettopp det.

Det var mulighetene for en online samarbeidsmodus han kommenterte i dette intervjuet.

- Selvsagt er dette noe vi vil vurdere. Vi har ikke annonsert noe på denne fronten enda, men det er interessante idéer. Dette ville blitt flotte spillopplevelser. Hvorvidt vi gjør alvor av det eller ikke, gjenstår å se, uttalte Muzyka.

- Vi har allerede gjort det (implementert en onlinedel - journ. merk.), og vi gjør det igjen med «Star Wars: The Old Republic». Men det er krevende, fortsatte han i Videogamer-intervjuet.

«Mass Effect 2» ble sluppet i januar i år til flotte anmeldelser. BioWare har allerede avslørt planer om flere nye utvidelser til dette spillet i løpet av de kommende månedene. Den første, kalt Overlord, kommer i sommer og blir fulgt opp av ytterligere to slike utvidelser i løpet av 2010.

Konsekvensene for dine handlinger i disse utvidelsene, som i de to første Mass Effect-spillene, vil overføres til «Mass Effect 3» - et spill som allerede er under utvikling.

I forrige uke ble det også kjent at filmrettighetene til Mass Effect-universet nå er Legendary Films'. Dette produksjonsselskapet har tidligere stått bak filmer som «Watchmen», «The Dark Knight», «The Hangover» og «300».

Se trailer fra «Mass Effect 2»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3