Nytt Zelda presentert!

Under fjorårets E3 sa Nintendo at både Mario- og Zelda-teamene deres var opptatt med nye prosjekter. Under GDC ble det avslørt hva sistnevnte har brukt tiden på.

25. mars 2009 20:10

Det nye spillet har fått navnet «The Legend of Zelda: Spirit Tracks» og skal ut på Nintendo DS. Under talen til Nintendos Satoru Iwata ble også endelig nyheten om bedre muligheter for lagring av spill fra Wiis Virtual Console annonsert.

Les også: Bedre lagringsmuligheter på Wii.

Spillet kommer ut allerede i år og ser Link hoppe på et lokomotiv i stedet for båten han benyttet seg av forrige gang Zelda la ut på eventyr, i DS-spillet «Legend of Zelda: Phantom Hourglass».

Du reiser rundt i spillverdenen ved å tegne togskinner, ikke ulikt måten du navigerte båten til Link i «Phantom Hourglass». I traileren som ble vist på GDC sjefer Link rundt på et lokomotiv som er utstyrt med en kanon.

Det ryktes at dette Zelda-spillet kan bli en nedlastbar tittel til DSi som lanseres 3. april, og allerede har rukket å sette noen salgsrekorder - før release.

Se de første skjermbildene tatt av MTVs Multiplayer under selve presentasjonen her.

Se traileren til spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3