Bedre lagringsmuligheter på Wii

Nintendo har lyttet til kritikerne og lanserer endelig en løsning som lar deg laste ned og lagre flere spill fra WiiWare.

25. mars 2009 20:16

Etter at Nintendo kastet seg på konkurrentenes forretningsmodell om å selge klassikere og nye spill fra en egen «kanal» på konsollen, spill du kan laste ned mot en relativt billig penge, oppsto raskt behovet for mer lagringsplass enn de 512 MB som Wii er utrustet med.

Under GDC-konferansen innrømte Nintendos Satoru Iwata (bildet) at noe måtte gjøres.

Les også: Nytt Zelda-spill annonsert.

En oppdatering av Wii senere, og du kan bruke SD-kortene på en annen måte enn i dag. Denne oppdateringen er tilgjengelig fra og med i dag, i følge 1up.com som fulgte denne pressekonferansen live.

Versjon 4.0 av operativsystemet tillater deg å laste ned spill direkte til et SD-kort og integrerer bruken av disse på en mer sømløs måte.

Wii nå støtter nå også opp til 32 GB store SD-kort, og disse er nå en del av menyene der du raskt kan orientere deg rundt i innholdet på de kortene som er satt inn i Wii-konsollen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3