Et nytt «Gears of War» er på vei!

Storkanonen er avslørt få dager før E3 braker løs.

31. mai 2012 20:38

(PressFire.no): De siste dagene har det fosset på med sladder og annonseringer av nye spill. Det kan bare bety én ting: vi er bare dager og timer unna at årets største spillbegivenhet finner sted.

E3-messen starter i Los Angeles 4. juni med Microsoft sin pressekonferanse. Og der kommer vi til å få servert en «Gears of War»-trailer.

Et splitter nytt spill i denne serien er nemlig avslørt!

NB! Her finner du datoer og tidspunkt for de største E3-pressekonferansene.

Overraskende annonsering

Spillmagasinet Game Informer har dette spillet på forsiden i neste nummer. Bilder av Game Informer-coveret, som først dukket opp i kveld, sprer seg nå som ild i tørt gress på nettet.

Det er ikke sluppet håndfast informasjon om spillet foreløpig, bortsett fra bildet du ser til høyre her. Betrakt det hele som en liten aperitiff før Microsoft entrer podiet i L.A. mandag klokken 18:30 norsk tid for å fortelle oss mer om oppfølgeren til «Gears of War 3».

«Gears 3» kom i fjor høst og rundet på en måte av en trilogi som var banebrytende når det gjelder å lage et skytespill i tredjeperson med en silkemyk cover-mekanikk.

På Video Game Awards før jul annonserte Epic «Fortnite», et «Minecraft»-inspirert spill som vi også kommer til å høre mer fra på E3. Dette spillet markerer et stilskifte for Epic.

Borte er tusen nyanser av brunt, inn kommer en småtøysete tegneseriegrafikk og et forsøk på humor!

«»

Står Bulletstorm-folka bak?

Markerer det nye «Gears»-spillet et sidespor eller byr det på forhistorien - og er Epic Games egentlig utvikleren bak eller har de fått hjelp av «Bulletstorm»-folka fra People Can Fly?

På tampen av fjoråret verserte det nemlig et interessant rykte om at People Can Fly-studioet var sysselsatt med å lage en forhistorie i dette universet, gjennom et planlagt trekløver av spill som tar for seg begivenhetene fram mot det første «Gears of War».

CVG skrev blant annet om dette i november 2011, basert på sladder fra det offisielle Xbox-magasinet i USA. Det forklarer i så fall hvorfor vi ser kjetting og en siluett som fint kan vise seg å være hovedpersonen Marcus Fenix. Han ble som kjent sluppet løs fra fengselet da vi først møtte denne karen for første gang i 2006, i det første «Gears».

Alt dette får vi svaret på når Microsoft sparker i gang E3 2012 med sin pressekonferanse mandag ettermiddag.

Game Informer skriver på sin nettside at de vanligvis liker å røpe navnet på spillet de har på sin forside, men at de denne gang har tenkt å la oss vente til E3.

De antyder at viktige ledetråder er lagt igjen i forsidebildet.

- For hvem er egentlig bundet med kjetting, og hvor befinner vi oss, spør magasinet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3