Annonse
Annonse
Nye «LittleBigPlanet 2»-rykter
Flere ledetråder om en oppfølger dukker nå opp på Twitter.
No items found.
17. April 2010, 10:09

Sony har brukt sin kreative plattformsjarmbombe «LittleBigPlanet» hyppig de siste månedene for å vise mulighetene i sin bevegelseskontroller, Move.

Det har hele tiden vært snakk om at spillet vil få en oppdatering som muliggjør en slags samarbeidsmodus lik den vi finner i «Super Mario Galaxy», men likevel har ryktene om en oppfølger florert parallelt.

Ikke minst etter at en Sony-representant uttalte seg om et «LittleBigPlanet 2» i et intervju med Tweakers.net i slutten av mars.

Les også: Vår anmeldelse av «LittleBigPlanet» (PSP).
Les også: Intervju med utviklerne.

OPPFØLGER RØPET AV MUSIKER?

Sonys nederlandske representant Folkert Langeveld snakket i dette intervjuet om hvordan «LittleBigPlanet 2» ville lene seg tungt på PlayStation Move-teknologien.

Det eneste problemet for Langeveld var at Sony på ingen måte har offentliggjort en oppfølger av PlayStation 3-spillet som ble lansert i 2008.

Sony rykket ut og tåkela Langevelds uttalelser like etterpå, og hevdet at demonstrasjonene av det første spillet under GDC med den nye Move-kontrolleren demonstrerte hvordan et eksisterende spill kan dra nytte av den nye teknologien som er på vei til PlayStation 3.

– Dette er ikke en bekreftelse på «LittleBigPlanet 2», og vi har ingen ting å annonsere rundt «LittleBigPlanet»-merkenavnet, uttalte Sony den gang.

Men nå har det dukket opp ferske bevis på at det faktisk kan være et nytt spill på vei fra MediaMolecule, studioet som Sony nylig kjøpte opp.

Les også: Obama innleder samarbeid med Sackboy.
Les også: Våte drømmer oppfylles i «LittleBigPlanet».

IGN har snust opp Twitter-profilen til musiker Ochre (Christopher Leary) som denne uken har skrevet at låta hans «Infotain Me» er lisensiert bort til Sony for bruk i «LittleBigPlanet 2».

Sony har, som de fleste utgivere gjør når slike rykter siver ut – sanne eller bare pølsevev – kommentert slik overfor IGN: Vi kommenterer ikke rykter og spekulasjoner.

Ligger det an til en offisiell annonsering av «LittleBigPlanet 2» på E3 i juni?

Slik kan det se ut når noen prøver å gjenskape «Mirror’s Edge» i «LittleBigPlanet»:

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum