Ny Arcade-meny på Xbox 360

Slik skal du lettere kunne finne godbitene fra Arcade-menyen på Xbox 360.

6. juli 2010 20:44

Microsoft forbereder en ny Summer of Arcade-kampanje, der noen utvalgte og etterlengtede Arcade-spill får fullt fokus i fem uker fra og med juli. Da passer det med en ansiktsløftning på Xbox 360, for nå forberedes en helt ny design og brukervennlig måte å sortere deg gjennom Arcade-spillene på.

Microsofts Major Nelson skriver at navnet på denne nye meny-funksjonen på Xbox 360 blir Destination Arcade og at oppdateringen blir tilgjengelig i neste uke. 14. juli nevnes for USA sin del på bloggen hans. Dette er på ingen måte langt unna tidspunktet da Summer of Arcade forventes å være i gang, og bare to dager før den nye Xbox 360 er ute i norske butikker.

En dato for en slik oppdatering i andre deler av verden nevnes ikke, noe som ofte kan være et dårlig tegn for oss nordboere – spesielt om du syns bildene fra den nye Arcade-menyen ser forlokkende ut.

Se bilder fra den nye Xbox 360-menyen her.

Destination Arcade er et resultat av at arkivet med Arcade-spill på Xbox 360 nå har passert 250 spill, og målet er å øke brukervennligheten. Du skal kunne se rangeringer fra venner, få anbefalte titler som passer din spillsmak – og kan sortere titler etter pris, lanseringsdato og mer, skriver Major Nelson.

Dette medfører ikke en større endring på selve 360-menyene, men er snarere en applikasjon som skal gi deg ny sortering over Arcade-spill i tillegg til en nyhetsfeed med fristende nyhet fra nettopp denne kategorien på XBLA.

PS: Vi har spurt Microsoft om denne oppdaterte Xbox 360-menyen også kommer til Europa og Norge, og oppdaterer denne saken så fort vi har hørt noe.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3