Ny versjon av «Forza 3»?

Ultimate Collection dukket opp i den australske sensuren.

24. august 2010 11:29

Sensurmyndighetene i Australia har oppført «Forza Motorsport 3: Ultimate Edition», et spill de hadde inne til vurdering så sent som 19. august. Også det tyske sensurorganet har listet opp dette spillet i sitt register tidligere i sommer, påpeker Eurogamer.

Microsoft har enda ikke kommentert, men det er mye som tyder på at spillet kan dukke opp i en ny versjon i tide til julesalget – og som en påminnelse om at også Xbox 360 har en potent bilsimulator når Sony gjør klart for «Gran Turismo 5»-lansering i november.

GamesCom i Köln sist uke inkluderte nyheter om at også vi i Europa får kloa i den etterlengtede PS3-tittelen i god tid før jul.

Hva en Ultimate Collection av «Forza 3» potensielt kan inneholde, er foreløpig uvisst. Men at den i hvert fall inkluderer alle de nedlastbare utvidelsene som har blitt sluppet med jevne mellomrom på Xbox LIVE Marketplace, er temmelig åpenbart. Det dreier seg stort sett om flere biler du kan putte i den virtuelle garasjen, pluss en ny variant av den klassiske Nürburgring-banen.

Utvikleren Turn 10 demonstrerte dessuten hvordan de har lekt seg med kamerakontrolleren Kinect på E3 i sommer. Microsoft hadde helt sikkert ikke hatt noe i mot å kunne relansere «Forza Motorsport 3» med støtte for dette tilleggsutstyret, men Turn 10 snakket om at et slikt Forza spill først vil være lanseringsklart i 2011.

Kinect, tidligere kjent som Project Natal, lanseres i november. Microsoft har så langt ikke bekreftet den nye utgaven av «Forza Motorsport 3».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3