«Forza 3» utvider Nürburgring-opplevelsen

For å feire 2 millioner solgte spill er det nå lagt ut mer innholdt til «Forza Motorsport 3». Og det er en av de mest ikoniske banene innen motorsport som nå får mer oppmerksomhet.

10. februar 2010 17:01

Utvikleren har annonsert mer ekstrainnhold til bilsimulatoren «Forza Motorsport 3» på Xbox LIVE Marketplace, en pakke som ble lagt ut omtrent samtidig som spillet har rundet 2 millioner solgte eksemplarer.

Les også: Forza-utvikler med nytt, ambisiøst spill.

Banen er allerede representert på spilldisken, mens Turn 10 gjennom denne utvidelsen har gjenskapt den såkalte Gran Prix-løypa.

I denne utvidelsen, som koster 400 Microsoft-poeng (33 kroner), får du to baner lagt til Grand Prix-sløyfa på Nürburgring. Dette er kjent som en av de mest tekniske og beryktede banene innen motorsport.

Les også: Vår anmeldelse av «Forza Motorsport 3».
Les også: Intervju med Forza-sjefen.

I slutten av januar offentliggjorde utvikleren Turn 10 en konkurranse der spillerne selv kunne stemme på en liste bestående av 120 bilmodeller. Avstemningen (som nå er avsluttet) vil resultere i to nye nedlastbare pakker til sommeren.

«Forza Motorsport 3» ble lansert 23. oktober og er eksklusivt for Xbox 360. Nürburgring-utvidelsen ble lagt ut på Xbox LIVE Marketplace tirsdag 9. februar og koster 400 Microsoft-poeng.

Se trailer fra den nye Nürburgring-utvidelsen:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3