Forza-utvikler med nytt, ambisiøst spill

Turn 10, kjent for sine tre Forza Motorsport-utgivelser, frister med et ambisiøst spillprosjekt.

4. februar 2010 13:20

Etter utgivelsen av «Forza Motorsport 3» i fjor høst, har Turn 10 ikke innvilget seg selv en alt for omfattende ferie. Parallelt med å gi ut bilpakker og mer nedlastbart innhold til «Forza 3», er de nemlig godt i gang med sitt neste spill, avslører sjefen sjøl.

- En kjernegruppe av teamet jobber med vår neste store utgivelse, sier Turn 10-sjef Dan Greenawalt til VG247.

- Utover dette har vi ingen ting å annonsere på dette tidspunkt, tilføyde han

SATSER PÅ NATAL

Uansett hva det er Turn 10 jobber med, er det ikke utenkelig at det inkluderer Project Natal-teknologien.

VG247 fikk presset Greenawalt til å si noe om dette spillet.

Og ettersom Greenawalt er ubeskjeden rundt Turn 10s prosjekter, sier han at de nå forsøker å «utvikle bilspill til å bli en livsstil».

Det kan tenkes Turn 10 snuser på en fiffig måte å integrere Natal-teknologien i et bilspill - å løfte bilsimulatorsjangeren til å bli en interaktiv opplevelse som kan deles av hele familien uten de klassiske håndkontrollerne, selv om dette på nåværende tidspunkt bare blir spekulasjoner.

Les også: Intervju med «Forza Motorsport 3»-sjefen.
Les også: Vår anmeldelse av «Forza Motorsport 3».

Men en jobbutlysning hos Turn 10, via deres oppdragsgiver Microsoft Game Studios, avslørte nylig at studioet nå om dagen ansetter folk for å «legge strategier og sikte mot høykvalitetsspillinnhold for våre nestegenerasjonsspill, inkludert Natal-plattformen».

Det er kanskje litt for tidlig å forvente en annonsering av Turn 10s nye spill med det første, men det er lov å minne om at X10 går av stabelen i San Fransisco 11. februar, et event der Microsoft skal rulle ut flere detaljer om sine kommende spill, om Project Natal, og kanskje også avsløre noen til nå ukjente godbiter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3