Move dreper «Heavy Rain-episoder

Utvidelsene til det mørke PS3-mordmysteriet legges på hylla på grunn av utviklingen av en egen Move-versjon.

2. juli 2010 10:23

Under E3 annonserte Sony at «Heavy Rain» blir relansert med støtte for de nye kontrollerne kalt Move. Det mørke mordmysteriet som ble sluppet til PlayStation 3 i februar, får en konklusjon. Likevel ønsket spillskaperen David Cage og hans team å utforske bakgrunnshistoriene til disse karakterene vi ble kjent med.

Arbeidet med «Heavy Rain: Move Edition» stanser imidlertid arbeidet med tre slike planlagte utvidelser, kalt «Heavy Rain Chronicles», bekrefter Cage i et intervju med NowGamer

.

Nyhetene om at utviklingen av disse episodene er stanset ble kjent på E3 for noen få uker siden, men først nå kaster sjefen sjøl lys over hva som har skjedd. Selv om David Cage ikke bruker ord som kansellert, skinner det igjennom at vi neppe kommer til å se noe til disse utvidelsene.

- «Chronicles» er satt på hold i og med at hele teamet er fokusert på «Heavy Rain Move». Vi foreslo tre episoder på én time hver som fokuserer på bakgrunnen til hovedpersonene. Jeg trodde fansen virkelig ville nyte disse episodene, for de forklarer mange aspekter ved «Heavy Rain» og hvorfor karakterene ble som de ble, sier Cage.

-  Uheldigvis foretrakk Sony å be oss om å fokusere på Move i stedet for å lage nytt innhold, fortsetter han.

VIL FOKUSERE PÅ NYTT SPILL

David Cage fremstår kanskje litt skuffet over denne avgjørelsen, men sier videre i intervjuet at han er komfortabel med situasjonen. Han ville uansett ikke risikere at de nå kansellerte episodene utsatte hans neste prosjekt, sier han.

I begynnelsen av juni skrev vi om «Horizon», det som ryktes å være franske Quantic Dreams neste prosjekt. David Cage er allerede ferdig med å skrive historien og er på jakt etter skuespillere, meldte VG247. Cage selv uttalte til GTTV at hans neste spill blir veldig annerledes og at det vil overraske.

Les også: Anmeldelse av «Heavy Rain»

.
Les også: 
Intervju med David Cage

Offisielt er det ikke sagt noe om «Horizon» og hva slags spill dette blir, men VG247 spekulerer i at det kan dreie seg om et science fiction-spill der forholdet mellom en mann og kvinne står sentralt i handlingen. Sony skal visstnok gi ut spillet, akkurat som med «Heavy Rain».

Quantic Dream rakk å gi ut én av de nedlastbare utvidelsene til Heavy Rain i mars. «The Taxidermist» lar deg spille som journalisten Madison Paige når hun drar på besøk til Leland White for å undersøke ledetråder som knytter han til Origami-morderen.

«Heavy Rain: Move Edition» er planlagt lansert til høsten, og kommer bare ut til PlayStation 3. PlayStation Move-kontrollerne blir lansert i midten av september.

Se trailer fra den nye versjonen av spillet her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3