«Heavy Rain» i ny utgave

Sony slipper en ny versjon av det ambisiøse «Heavy Rain» med støtte for de nye PlayStation Move-kontrollerne.

16. juni 2010 14:29

Spillskaperen David Cage har flere ganger uttalt at han er nysgjerrig på de nye kontrollerne til Sony, kalt Move. Tidspunktet passet ikke for å integrere støtte for Move da «Heavy Rain» kom ut tidligere i år, men det er tydeligvis aldri for sent.

Under gårsdagens E3-pressekonferanse, rullet Sony ut en rekke nye titler som skal støtte Move og røpet dessuten at vi får kloa i de Wii-lignende kontrollerne i september. Les om inntrykkene fra våre to utsendte som nå befinner seg på E3-spillmessen i Los Angeles her.

Les også: Anmeldelse av «Heavy Rain».
Les også: Intervju med spillskaperen, David Cage.

Sony har bekreftet at «Heavy Rain» blir relansert og da med en ny tittel; «Heavy Rain: Move Edition». Den gode nyheten for oss som allerede eier dette glimrende, mørke mordmysteriet til PlayStation 3, er at du slipper å kjøpe spillet på nytt – om du er nysgjerrig på å spille det igjen med de nye kontrollerne.

En gratis oppdatering til spillet, som slippes på PSN samtidig med at den nye utgaven kommer ut i butikk, gjør at alle får tilgang til denne måten å spille på, skriver VG247.

Foreløpig har ikke Sony bekreftet en dato for når den nye versjonen av spillet skal lanseres, men nettsiden The Sixth Axis skriver at «Heavy Rain: Move Edition» er planlagt lansert i oktober.

Sony har imidlertid sluppet denne traileren som viser hvordan det hele fungerer i praksis:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3