Annonse
Annonse
Last ned «ModNation Racers»-beta nå!
Da er PSN oppdatert, og de 100.000 første som laster ned betaklienten får prøvekjøre «ModNation Racers».
No items found.
21. January 2010, 14:26

Pågangen på de offisielle PlayStation-sidene har vært stor de siste timene, fulle av forventningsfulle PS3-eiere som har ventet på livstegn etter ukens PSN-oppdatering.

Men nå er betaen endelig gjort tilgjengelig på PlayStation Store. Denne klienten fjernes med en gang 100.000 har lastet den ned, mens selve onlinespillingen åpnes med en gang torsdag har blitt til fredag.

I mellomtiden kan du sysle med å designe spillfigurer og karter, i tillegg til å kreere baner som du også kan prøvekjøre. Du har også tilgang til de ferdiglagde banene i dag, inntil det sparkes i gang onlineracing klokken 01:00 natt til fredag.

Så løp til din nærmeste PlayStation 3 og last ned din tilgang til «ModNation Racers»-testen om du er spent på å prøvekjøre dette spillet.

Les mer om spillet og betaen her.
Intervju med utviklerne her.

PS: Om du er en av de heldige som får kloa i en betaklient, må du være forberedt på at det kan ta litt tid å laste ned den drøyt 2 GB store filen. Det har garantert sammenheng med at det er stor pågang rundt denne akkurat i disse ettermiddagstimene. Brukere på PlayStation-forumene melder om at det tar mellom 30 og 45 minutter.

OPPDATERT: Nå er betaen tatt ned fra PlayStation Store. (Fredag morgen).

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum