Hvilke EA-avsløringer får vi servert i kveld?

Se pressekonferansen direkte!

3. juli 2011 16:20

Det er ikke mange ukene siden oppmerksomheten var rettet mot Los Angeles og den store E3-spillmessen. Da kom det en haug med avsløringer og annonseringer – også fra Electronic Arts.

EA har tydeligvis enda mer på lur, for klokken 22:00 (norsk tid) har selskapet invitert til EA Summer Showcase i hovedkvarteret Redwood Shores ved San Francisco. Og noe av det som er forskuttert på forhånd er nyheter rundt norske Funcoms neste MMO, «The Secret World».

Får vi kanskje servert en lanseringsdato for spillet som EA gir ut, gjennom EA Partners-programmet sitt? Eller blir det bare trailershow?

NB! Se EA-pressekonferansen her (fra klokken 22:00).

Like før pressekonferansen startet, ble det annonsert at det kommer et nytt «Burnout»-spill.

Får vi svaret på når «The Secret World» lanseres i kveld?

Da PressFire snakket med «The Secret World»-utviklerne i forbindelse med GDC-messen i San Francisco tidligere i år, innrømmet de at en lansering ikke er så fryktelig langt unna.

Fra offisielt hold har EA lovt nyheter om «NHL 12», «NCAA Football 12», «The Sims»-serien og altså «en debuttrailer» fra «The Secret World», som EA kaller det. Patrick Söderlund, visepresident for EA Games Europa, har nylig begynt å snakke varmt om et nytt «Mirror’s Edge», igjen.

- Vi har ikke gitt opp denne spillserien. Vi jobber med noe – men jeg kan ikke snakke mer om det nå, sa Söderlund i et videointervju med GameStar

Kanskje mer sannsynlig enn at «Mirror's Edge 2» blir avslørt i kveld, er det at vi får bekreftet «Crysis» til konsoller. Dette PC-eksklusive skytespillet fra 2007 er på vei til PlayStation 3 og Xbox 360, ifølge sensurmyndighetene i USA og Korea, som allerede har hatt dette spillet inne til vurdering.

Mellom E3 og GamesCom-spillmessen som starter i Köln i midten av august - har EA tenkt å rulle ut noen av sine største kanoner, eller sparer man på konfekten? 

Du følger pressekonferansen fra EA Summer Showcase direkte her.

NB! Det hele starter klokken 01 PDT (San Francisco-tid). Det tilsvarer 22:00 her på berget.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3