«Crysis» til PS3 og Xbox 360?

Spor etter konsollversjoner.

5. juli 2011 07:59

I mars kom «Crysis 2» - oppfølgeren til måle-pc-muskler-spillet «Crysis» fra 2007. Men oppfølgeren ble i tillegg også sluppet på både PlayStation 3 og Xbox 360.

Nå kan det se ut som Crytek har tenkt å også slippe det første «Crysis»-spillet til konsoller, om vi skal tro det amerikanske sensurorganet ESRB. De lister nemlig opp PlayStation 3 og Xbox 360 som plattformer etter at det koreanske sensurorganet gjorde det samme for Xbox 360 1. juli.

VG247.com har tatt kontakt med Electronic Arts, som velger å holde kortene tett til brystet med en «ingen kommentar»-holdning.

Spillmotoren Cry Egine 2, som ble benyttet i utviklingen av «Crysis», var ikke utviklet for konsoller. Den har i den nyere versjonen blitt utviklet til PlayStation 3 og Xbox 360. Det er derfor mulig at det nå er en enkel jobb å gi ut det første spillet for konsollene, kanskje med enkelte grafiske forbedringer fra den nye motoren – CryEngine 3.

«Crysis 2» har handling i et ødelagt New York, tre år etter hendelsene i det første spillet. I «Crysis» foregår handlingen på en fiktiv øy kalt Lingshan, nær østkysten for Filippinene. 

«Crysis» kom ut til pc i 2007, mens «Crysis 2» ble sluppet til pc, Xbox 360 og PlayStation 3 24. mars 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3