Halloween-suksess for «Angry Birds»

Rundet millionen på bare seks dager.

28. oktober 2010 00:38

Bare timer etter at Electronic Arts bekreftet at de hadde kjøpt utgiverne bak «Angry Birds», kalt Chillingo, havnet en ny versjon av spillet på App Store. Halloween-varianten er frittstående, koster deg bare 6 kroner akkurat som originalen og inneholder nye 45 brett.

Det hele er naturligvis akkompagnert av passe skummel musikk.

Nå har Halloween-versjonen av «Angry Birds» allerede passert en million nedlastinger. Og det på bare seks dager, siden spillet først ble lansert, melder den finske utvikleren.

- Vi er henrykte over å se slik fantastisk mottakelse for «Angry Birds Halloween». Vi planlegger å fortsette å lage mer, nye kvalitetsprodukter samt oppdateringer, og fortsette med å overgå forventningene fra våre fans verden over, sier Rovio-sjef Mikael Hed i en pressemelding.

«Angry Birds» har solgt over 6,5 millioner enheter, mens det nylig også ble lansert en versjon til Android-plattformen som har gjort suksess. 2 millioner eiere av en Android-mobiltelefon har lastet ned spillet – og det attpåtil mens det har vært tilgjenglig gratis.

«Angry Birds» er i tillegg utgitt for iPad, da i en HD-versjon, og snart står versjoner til Nintendo DS, PlayStation 3 og PSP for tur. Kanskje også en dyr, stor og fet Hollywood-film?

Trailer sluppet i forbindelse med lanseringen av «Angry Birds Halloween» i forrige uke:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3