«GTA V» utsatt

Datoen er spikret - og den er litt senere enn antatt...

31. januar 2013 16:43

(PressFire.no): Ryktene har lenge gått om «GTA V»s lanseringsdato.

Først snuste folk opp rykter om at spillet skulle slippes i løpet av 2013. Så gikk like greit Rockstar ut i oktober i fjor og bekreftet ryktene: Spillet skulle komme til våren.

Men slik blir det altså ikke.

I en bitteliten oppdatering lagt ut i dag får vi vite den endelige datoen.

«GTA V» kommer i butikkene 17. september i år. Altså litt senere enn antatt.

Samtidig får vi en liten beskjed fra utviklerne bak spillet, Rockstar North.

- Dette er rundt fire måneder senere enn dere trodde, og vi vet noen av dere vil bli skuffet av dette, skriver de på hjemmesidene sine.

- Men tro oss, det er verdt tiden! «GTA V» er et utrolig ambisiøst og komplisert spill, og det trenger rett og slett litt ekstra finpuss for å møte vår, og deres, krav til høye standarder.

Videre lover teamet at de jobber hardt med spillet for å nå septemberdatoen og at de håper spillet vil stå til forventningene.

Det nevnes ikke hvilke plattformer spillet kommer til på denne datoen. Er det Xbox 360- og PS3-versjonen som kommer da? Eller får vi servert en cocktail til alle plattformer, inkludert Wii U og PC?

Eller er spillet utsatt for å lanseres til nestegenerasjonskonsollene fra Sony og/eller Microsoft? Konspirasjonsteoriene er mange i redaksjonen for øyeblikket.

Hva synes dere? Skuffa over forsinkelsen?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3