«GTA IV»-episoder utsatt

Utvidelsene til «Grand Theft Auto IV» blir utsatt et par ukers tid, etter at Sony i siste liten ba om endringer til PS3-versjonen.

19. mars 2010 11:04

Endelig får også PS3- og PC-spillere få ta del i de to utvidelsene av «Grand Theft Auto IV», «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony».

Rockstar kunne annonsere dette tidligere i år, og ga oss samtidig lanseringsdatoen, 30. mars. Nå har imidlertid lanseringen blitt skjøvet litt på, skriver Rockstar i en kunngjøring. 16. april er den nye datoen å merke seg.

ENDRINGER TIL PS3-VERSJONEN

Grunnen skal være at Sony Europa i siste liten har bedt om en endring i spillet som tilhører Liberty City-radiokanalene, TV-innholdet du møter på i spillet samt internettinnhold som du kommer over.

Rockstar beklager forsinkelsen og forsikrer om at de jobber så fort de kan med å få ferdig PS3- og PC-versjonene av disse bonusepisodene.

Microsoft sikret seg tidsbegrenset eksklusivitet til «The Lost and Damned» og «The Ballad of Gay Tony», noe som kostet selskapet den nette sum av 50 millioner dollar.

Les også: Vår anmeldelse av «The Lost and Damned».
Les også: Vår anmeldelse av «The Ballad of Gay Tony».

Førstnevnte pakke er den mørkeste – der vi møter MC-gjengen Lost og spillfiguren Johnny Klebitz. «The Ballad of Gay Tony» ble sluppet på tampen av fjoråret og introduserer oss for nattklubblivet i storbyen. Som assistenten til utelivskongen Tony «Gay» Prince fokuserte Rockstar på luftig action, disko og flust av ulovlige rusmidler.


Disse «GTA IV»-utvidelsene blir både tilgjengelig som digitalt, nedlastbart innhold samt som en fysisk spilldisk. Da kjent som Episodes From Liberty City. Utgivelsesdatoen til PS3 og PC er nå 16. april for Europa, 13. april i USA.

Se trailer fra utvidelsene til «GTA IV»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3