«GTA 6» neste år?

Utgiver: – Vi forventer rekordomsetning.

9. august 2023 13:16

(PressFire.no): «Grand Theft Auto»-utgiver Take-Two Interactive har nylig hatt et investormøte i forbindelse med framleggelsen av de siste kvartalsrapportene.

Der ble det klart at selskapet omsatte for drøye 12 milliarder kroner, og sier de forventer å omsette for totalt 54-56 milliarder kroner for hele finansåret.

Selskapet har et såkalt avvikende finansår, som går fra 1. april til 31. mars – og året de er inne i nå er omtalt som finansåret 2024.

Det mer interessante er derimot at Take-Two sier at de forventer at finansåret 2025 kommer til å bli helt bananas – som skal slå alle omsetningsrekorder for selskapet.

– Vi forblir sikre på at vi holder på å posisjonere selskapet for et betydelig vendepunkt i finansåret 2025, som vi mener vil inkludere nye rekordnivåer for omsetning, sier Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

– Vi vil gjerne takke alle våre investorer for deres fortsatte støtte, og vi ser frem til å levere på dette spennende nye kapittelet.

Et skjermbilde fra «GTA 6»-lekkasjene i fjor.

Take-Two sitter som utgiver på mange store serier, men den største rosinen i pølsa er og blir «GTA»-serien, der «GTA V» har dratt inn ekstreme mengder penge​r siden lanseringen for ti år siden. Spillet har solgt mer enn 185 millioner eksemplarer.

Mange tar disse kommentarene som sikre tegn på at «GTA 6» er grunnen til at Take-Two er så sikre på rekorder. Spillet har allerede blitt annonsert, men bortsett fra en stor lekkasje for et års tid siden så har vi ikke sett noe offisielt fra det enda.

Om dette stemmer, vil spillet lanseres en gang før 1. april 2025. 

Kanskje noe mer sannsynlig er en lansering før juletider 2024, men samtidig kan man vel si at akkurat «GTA»-serien er blitt såpass stor nå at det neppe er like viktig at de lanserer i shopping-høytiden som før.

Kilder sier at spillet skal ha en historie inspirert av historien om Bonnie og Clyde, en amerikansk kriminell duo som drepte minst 13 mennesker og ranet en rekke banker før de ble skutt og drept av politiet i 1934. Deres historie har blitt fortalt i en rekke filmer og tv-serier, hvor de er blitt et et slags ikon for kriminalitet og romantikk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3