Titalls videoer fra «GTA 6» er lekket på nett

Viser tidlig utviklerversjon av spillet.

18. september 2022 17:04

(PressFire.no): Det er på GTAForums.com at bruker «teapotuberhacker» plutselig slengte ut intet mindre enn 90 videoer av det som skal være en tidlig utgave av «Grand Theft Auto 6».

Flere var skeptiske til å begynne med, men skalaen på lekkasjen var vanskelig å forklare bort med annet enn at dette var the real deal.

Industri-ekspert Jason Schreier skriver også på Twitter at han har fått verifisert at lekkasjen er ekte. Teapotuberhacker skriver at han fikk tak i videoene via Slack-kanalen til Rockstar-ansatte.

I tillegg har han lastet ned en rekke filer som inneholder deler av kildekoden til spillet.

Spillet kjører på en iterert versjon av samme spillmotor som det forrige spillet, kalt RAGE, om vi skal tolke teksten i deler av kildekoden – og videoene viser blant annet klipp fra oppdrag hvor man raner en kafeteria, og et besøk på en strippeklubb.

Som ryktene tilsier så virker det som om spillet har tatt inspirasjon fra historien om Bonnie og Clyde, og vil ha en mannlig og en kvinnelig hovedfigur. Lyder, musikk og stemmeskuespill virker å være på plass i flere av videoene.

En av våre «helter»

Filene nevner muligheten til å fly med jetpack og å ri på hester, mens videoene og bildene viser bruk av de klassiske sump-kjøretøyene med en diger vifte bak.

Av andre ting å bite seg merke i er muligheten til å skyte ut av biler, og at sivile hjelper politiet med å skyte på deg dersom de har våpen.

Samtidig viser en del av bildene at utviklerne jobber med PlayStation 4. Det er ikke annonsert enda, men det er mulig vi snakker om et spill som også skal lanseres på forrige generasjon, dette.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3