Grisemaskinen i «Amnesia» har endelig fått dato

Lover skitskumle feberfantasier i Mexico.

16. august 2013 15:37

(PressFire.no): Det svenskutviklede skrekkspillet «Amnesia: The Dark Descent» fikk ganske umiddelbart en kultstatus.

Spillet blir hyllet for å være psykologisk terror og for å være blant de skumleste spillene som har kommet på markedet de senere årene.

Derfor gikk det naturligvis kaldt nedover ryggen på fansen (på en god måte) da det ble kunngjort at «Dear Easther»-utviklerne hos The Chinese Room har fått oppgaven med å lage oppfølgeren.

Det var imidlertid lite applaus å spore da Halloween-datoen i fjor sprakk, og ytterligere klein stemning da det i juni ble utsatt på ny.

Nå prøver utvikleren seg med en ny dato – 10. september.

Via en melding på mikrobloggenettstedet Twitter, skriver de at «nå er hemmeligheten ute – «Amnesia: A Machine for Pigs» har fått dato 10. september. Vi kan ikke vente på at alle dere små griser skal spille det».

I «Amnesia: A Machine for Pigs» tar du rollen som den rike industrialisten Oswald Mandus på en katastrofal ekspedisjon I Mexico. Det loves en mørk historie som blander feberfantasier med virkelighet.

«Amnesia: A Machine for Pigs» slippes til pc 10. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3