Har du gledet deg til et svinskummelt spill?

«Amnesia: A Machine of Pigs» må vente.

6. juni 2013 10:15

(PressFire.no): Om du krysser tankefulle «Dear Esther» og grusomt skumle «Amnesia: The Dark Descent», får du etter alle solemerker en opplevelse ulik noe annet på markedet.

De to studioene thechineseroom og Frictional Games krysset i fjor sabler for å lage «Amnesia: A Machine for Pigs», men har møtt flere hinder på veien. Nå melder de om sin andre utsettelse.

- Vi jobber så raskt vi kan, men det tar den tiden det tar. Vi har ingen hast, og som en viss, velkjent spillskaper én gang sa: «et utsatt spill blir omsider godt, et forhastet spill er dårlig for alltid», skriver Jens Nilsson, Frictionals medstifter, på deres offisielle forum.

Rekker høstmørket

Nilsson ser for seg at de slipper spillet på sensommeren.

- Vi vet at vi ikke rekker andre kvartal. Vi vet også når spillet er klart. Den eksakte datoen er ikke satt, men du kan kose deg i finværet framover, og se fram til å leke med grisene når sommeren går mot slutten, skriver studiosjefen.

Utsettelsen skal skyldes finpuss og noen avsluttende grep fra Frictional Games. Hovedbolken av prosjektet tilhører thechineseroom, som også jobber på spreng med ferdigstillingen. 

Feberfantasier

Skrekkspillet skal ta deg med inn i hodet til Oswald Mandus, en velstående industrimagnat som boltrer seg i velstand på slutten av 1800-tallet.

Han kommer hjem fra en forretningsreise i Mexico som har gått fryktelig galt. Med på lasset har han fått feberdrømmer, som hovedsakelig snurrer rundt en diabolsk maskin.

Til slutt våkner han fra de intense hallusinasjonene, bare for å innse at maskinduringen aldri stoppet. Så gjenstår det å etterforske, da.

I første omgang skal grøsseren slippes til Windows, Mac OS X og Linux. Under kan du se en filmsnutt som hinter om hva vi har i vente. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3