Green Day tar en Beatles

Punkrockerne i Green Day får et eget Rock Band-spill til neste år, bekrefter Harmonix.

13. desember 2009 21:16

Utviklerne bak høstens «The Beatles: Rock Band», Harmonix, annonserte et nytt musikkspill i helga - denne gang dedikert til poprocktrioen Green Day.

Spillet skal være ferdig til neste år.

Green Day har allerede lånt bort sanger du kan laste ned til Rock Band, og antydet tidligere i år at de ville fortsette samarbeide med Harmonix. Nå vet vi hva det innebar i praksis.

Les også: Spike TV VGA med en rekke trailergodbiter.
Les også: «Batman: Arkham Asylum 2» kommer i 2010!

KONSOLLROCK I 2010

Bandet selv røper i traileren du ser nederst i saken at «Green Day: Rock Band» vil inneholde noen av bandets egne favorittlåter samt skildre favorittscener de har spilt på i løpet av karrieren sin.

MTV, som gir ut spillet sammen med EA, utdyper med at dette spillet skal ut til Xbox 360, PlayStation 3 og Nintendo Wii – og at du i motsetning til med «The Beatles: Rock Band» kan eksportere låtene mellom Rock Band 1 og 2 (minus Wii-versjonen).

- Dette spillet vil føles som en naturlig forlengelse av Green Day og deres musikk og vil gi fansen en sjanse til å fordype seg i bandet og deres historie, sier Alex Rigopulos i Harmonix, i følge IGN.

- Vi er henrykte over å få jobbe med Green Day og oppleve nøkkeløyeblikk fra deres karriere, fortsetter Rigopulos.

De første levende bildene fra spillet viser at utviklingen er godt i gang. Bakgrunnene, animasjonene samt det spillmekaniske er på plass.

Låta som fikk æren av å introdusere spillet er «American Idiot», fra albumet med samme navn.

Se den første traileren fra «Green Day: Rock Band»:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3