Deler av «Grand Theft Auto V» lekket på nettet

Slutten kan være avslørt.

25. august 2013 15:44

(PressFire.no): «Grand Theft Auto V» kommer ikke ut før 17. september, men har vært tilgjengelig som digital forhåndsbestilling.

Informasjon om spillet har blitt holdt tett til brystet av utviklerne i Rockstar, som har lagt ut små smakebiter innimellom - mens det større bildet av spillet har blitt holdt godt skjult utenfor spillestudioet.

Delvis lekket

I helgen ble det lekket ut komponenter av spillet som følge av den digitale forhåndsbestillingen.

Sony gav kjøperne muligheten til å laste ned spillet på forhånd for å være klar til dyst til lanseringsdatoen 17. september.

Derimot ble denne muligheten brukt til å dra frem informasjon fra spillfilene, slik som lydfiler og sangene som er inkludert i spillet, samt informasjonen om at spillet kommer til å ha en størrelse på ca. 18 Gb.

Det har hittil ikke vært noen kjente suksessfulle forsøk på å spille det faktiske spillet. Ryktene svirrer om at selve slutten har blitt avslørt, men det er fortsatt ingenting som tyder på dette. Derimot burde man nok være klar over at det kan finnes avsløringer på nettet angående denne tittelen.

Trakk tilbake forhåndsbestillingen

Sony har på grunn av omstendighetene trukket tilbake muligheten til å forhåndsbestille den digitale utgivelsen i Europa, og anerkjenner problemet:

- Dessverre var det slik at noen av de som fikk muligheten til å laste ned spillet på forhånd også fikk tilgang til diverse «GTA V»-ressurser. Disse ressursene ble så videre delt på nettet, skrev Sony Playstation via deres offisielle blogg.

- Vi beklager så mye til både Rockstar og «GTA»-fansen over hele verden som ble utsatt for avsløringer.

«Grand Theft Auto V» lanseres 17. september. Så langt er kun PS3- og Xbox 360-versjoner bekreftet fra offisiell hold. En eventuell PC-versjon er fortsatt omstridt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3