Hvor diger blir «GTA V»-sandkassa?

Nye avsløringer denne uka.

12. august 2013 15:40

(PressFire.no): I forrige måned avslørte Rockstar hvordan det blir å spille «Grand Theft Auto V».

Denne traileren besto nemlig av gameplay-klipp, og erstattet derfor de filmtunge første trailerne med noe langt mer håndfast.

I ettermiddag har spillstudioet igjen rørt på seg. På Twitter ble det lagt ut et bilde som forskutterer at det kommer en ny dose informasjon fra dette sandkassespillet – og denne gang med vekt på hvordan onlinedelen er skrudd sammen.

Torsdag 15. august er datoen å merke seg om du er interessert i den slags. Da dukker det samtidig opp en ny video, frister utvikleren med.

Størrelsen på spillverdenen overgår alt Rockstar har lagd til nå. Til Game Informer hevdet utviklerne i fjor at «GTA V» blir større enn «Grand Theft Auto IV», «GTA: San Andreas» og «Red Dead Redemption» – til sammen.

Derfor er det knyttet spenning til hvordan onlinedelen i dette neste har blitt meislet ut, og hvor omfattende denne blir.

Helt på slutten av den forrige «GTA V»-traileren (se den nederst i saken), fikk vi en liten smakebit på multiplayerkampene - blant annet gjennom noen jagerfly som sneier fasaden på et høyhus, helikoptre som sirkler i lufta og yrende trafikk i gatene.

Torsdag 15. august brettes mer av denne onlinemodusen fra «GTA V» ut. Spillet lanseres 17. september. Så langt er kun PS3- og Xbox 360-versjoner bekreftet fra offisiell hold.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3