Rykende fersk «Grand Theft Auto V»-trailer

I storspillet må du dekke din egen rygg.

9. juli 2013 16:00

(PressFire.no): Rockstar er ute på fristeferd igjen. Denne gang med vekt på hvordan selve spillopplevelsen blir i «Grand Theft Auto V».

Til nå har vi gjennom filmdominerte glimt fått se Los Santos, spillbyen, og ikke hvordan et av årets største egentlig vil fortone seg når vi sitter med konsollspakene til høsten.

Ved forrige korsvei fikk vi servert en presentasjon av de tre hovedpersonene i det store sandkassespillet.

Se den ferske traileren, sluppet løs i ettermiddag, øverst i denne saken.

Familiefeider eller sjekking

- Michael, Franklin og Trevor har sine separate liv med egne venner og bekjente. Til og med ulike preferanser til hvordan de liker å tilbringe fritiden sin, forklarte spillutviklerne i Rockstar gjennom en spørrerunde i forrige uke.

- Når du ikke er ute på et oppdrag, kan du fritt bytte mellom disse tre figurene i sanntid og se hva de driver på med. Ettersom de har sine egne agendaer, kan du aldri helt vite hva de gjør.

- Du kan ende opp med å se Michael midt i en familiefeide, forstyrre Franklin mens han flørter med damer, eller Trevor som er på flukt fra politiet. Eller helt andre ting disse bedriver fritiden sin med, forklarte Rockstar.

Bytt hovedperson når du vil

- Hvordan og når du bytter mellom disse figurene, mens du ikke er på et oppdrag, er helt opp til deg.

Foreløpig har Rockstar vært tilbakeholdne med å diskutere sjansene for versjoner til pc, Wii U eller de neste konsollene fra Sony og Microsoft - men har satt døra litt på gløtt, og sagt «vi kan gjøre hva vi vil».

«Grand Theft Auto V» lanseres 17. september, og kommer til PlayStation 3 og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3