«Ghost Recon: Future Soldier» utsatt til 2011

Ubisoft vil unngå en konkurransetung julehandel.

19. mai 2010 13:09

Ubisoft annonserte i februar en oppfølger i Ghost Recon-serien kalt «Ghost Recon: Future Soldier» som etter planen skulle slippes på sent på høsten før julen 2010.

Men ifølge CVG.com har Ubisoft-sjef Yves Guillemot nå via en investorpresentasjon flagget at spillet blir utsatt til mars 2011.

Grunnen skal være veldig tung konkurranse av spilltitler som skal ut før jul.

- På grunn av et veldig tungt konkurransemarked før jul har vi besluttet å flytte spillet bort fra julekvartalet til mars, sa han og la til at det også vil gi utviklerne mer tid til å realisere ambisjonene sine.

Guillemot avslører samtidig at spillet vil bli vist for første gang på årets E3 som starter 15. juni, hvor PressFire selvfølgelig er til stede.

Det er også mulig at vi får se spillet for første gang på Ubisofts pressevisning i Los Angeles mandag 14. juni.

Utvikleren har tidligere hintet om at spillet kan få Natal-støtte, noe som også kan komme til å bli demonstrert på Microsofts Natal-demonstrasjon 13. juni.

Som vi har skrevet om før vil «Ghost Recon: Future Soldier» fokusere på konflikter knyttet til naturressurser som olje, og det derfor vil deler av handlingen spillet foregå i Norge.

«Ghost Recon: Future Soldier» utvikles til Xbox 360, PC og PlayStation 3.

Se annonseringstraileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3