«Ghost Recon: Future Soldier» med Natal-støtte?

Spreke rykter fra fransk spillside. «Ghost Recon: Future Soldier» inneholder et eget oppdrag med støtte for bevegelseskontrolleren til Xbox 360.

14. april 2010 13:27

Ubisoft har så langt ikke kommentert opplysningene som stammer fra franske JeuxVideo, men denne spillsiden hevder å ha fått informasjon rundt et oppdrag i «Ghost Recon: Future Soldier» som blir skreddersydd for Project Natal på Xbox 360.

- En spesiel spillmodus vil derfor støtte gjenkjennelsen av bevegelser der målet er å holde joysticken (altså den tradisjonelle kontrolleren – PressFire.merk.) med én hånd og så interagere med omgivelsene med den andre, skriver JeuxVideo via VG247.com.

- Det er mulig å gi ordre gjennom ulike bevegelser fra håndleddet, fortsetter nettsiden.

OLJEKRIG PÅ NORSK JORD

Dette nye Ghost Recon-spillet, det totalt femte i serien, ble omsider bekreftet fra utgiveren tidligere i år.

Frem til da hadde det i lengre tid versert rykter om at Ubisoft hadde flere planer for spillserien som først så dagens lys i 2001.

Handlingen i det nye spilelt er lagt til en nær fremtid, og sentralt i historien er krigen om oljeressurser.

Dermed kan du vente deg en tur til kjente omgivelser, for deler av spillet er lagt til Norge og Russland. Kampen om naturressurser har utløst en stor konflikt, som er rammen for «Ghost Recon: Future Soldier». Ubisoft lover i tillegg «banebrytende teknologi, høyteknologiske våpen og state-of-the-art enspiller og multiplayer».

Spillet vil inneholde muligheten for kamper 8 mot 8 online, i tillegg til samarbeidsmodus både lokalt og online.

Det nye Ghost Recon-spillet skal lanseres før jul til Xbox 360, PC og PlayStation 3. En multiplayerbeta sparkes i gang denne sommeren.

Fristevideo fra «Ghost Recon: Future Soldier»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3