Ghost Recon-utviklere lover stor annonsering

Ubisoft-utviklere assosiert med Ghost Recon-serien og «America’s Army: True Soldiers» forbereder seg på å slippe en stor annonsering.

8. februar 2010 17:26

Ubisoft har vært ute og forskuttert en stor annonsering som slippes senere denne uken. To forskjellige ansatte hos utvikleren har i løpet av helgen begynt oppvarmingen for det som skal skje.

- Jeg sier bare: stor annonsering dukker opp neste uke. Og jeg mener STOR, skrev Aymeric Evennou på sin Twitter fredag.

Budskapet ble repetert da Kimi Matsuzaki formidlet et lignende budskap samme dag.

Mye tyder dermed på at vi vil få utløsende nyheter rundt en lenge bebudet Ghost Recon-oppfølger - et spill det har gått rykter om i lang tid, og som Ubisoft allerede har nevnt i en pressemelding tidligere i år.

«FUTURE SOLDIER»?

Matsuzaki er basert hos Ubisofts studio i Raleigh, USA, som tidligere har vært involvert med Ghost Recon-spillene som Red Storm var ansvarlige for.

Nærmere bestemt mulitplayerdelen i «Ghost Recon: Advanced Warfighter» og oppfølgeren.

I tillegg har de jobbet med «America’s Army: True Soldiers» i senere tid.

Sett i lys av at Ubisoft i januar røpet planer om flere kommende spill, og i den sammenheng nevnte et nytt Ghost Recon-spill, er det nærliggende å tippe at det er detaljer om en slik tittel som vil bli sluppet denne uken.

I pressemeldingen der man snakket om Ubisofts planer for neste finansår, kom det også frem at man satser på å revitalisere Driver-serien, det vil på et senere tidspunkt komme nyheter om et nytt Raving Rabbids-spill – og man vil fortsette sagaen om Ezio i «Assassin’s Creed II» med episodebasert innhold som også åpner opp for spilling online.

Ryktene om et nytt Ghost Recon-spill har florert i lengre tid. Et spill med navnet «Ghost Recon Predator» ble faktisk sendt inn til vurdering av australske spillsensurmyndigheter for en tid tilbake, mens Ubisoft på tampen av 2009 søkte om patent på tittelen «Ghost Recon Future Soldier».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3