«Ghost Recon: Future Soldier» til høsten

Ubisoft har annonsert et nytt spill i Ghost Recon-serien.

9. februar 2010 11:33

Ubisoft-utviklere begynte å friste med en stor annonsering på Twitter sist helg. I dag kom annonseringen på Xbox Live i form av en videosnutt.

Det at avdukingen skjer på Xbox 360 antyder i hvert fall at det er gode muligheter for at spillet vil dukke opp på denne plattformen. En bekreftelse av andre plattformer er enda ikke sluppet fra offisielt hold.

Oppdatert: Ubisoft gikk senere på dagen ut og bekreftet at spillet slippes på Xbox 360, PC og PlayStation 3 - samtidig.

Som vi tippet på i går er det altså snakk om et nytt Ghost Recon-spill med undertittelen Future Soldier. Ubisoft søkte patent på denne tittelen like før jul, og satte dermed fans av GRAW-serien i full beredskap.

I følge en pressemelding fra Ubisoft forespeiles vi «banebrytende teknologi, høyteknologiske våpen og state-of-the-art enspiller og multiplayer-moduser». Man fokuserer i tillegg på å revitalisere Ghost Recon-serien og tilby «en frisk spillopplevelse».

Dessuten kan de som handler «Splinter Cell: Conviction» i april glede seg til å ta del i en betatest i flerspiller til sommeren. Dette tilbudet vil være tidsbestemt, skriver utgiveren.

Det første «Tom Clancy's Ghost Recon» kom ut i 2001 til PC, Mac, PS2, Xbox GameCube og N-Gage, med handling lagt til 2008. Det med et lite frempek i tid og historie er for øvrig noe som kjennetegner resten av spillserien.

En oppfølger ble lansert i 2004, mens «Ghost Recon Advanced Warfighter» 1 og 2 ble sluppet i henholdsvis 2006 og 2007 til dagens konsollgenerasjon (Xbox 360 og PS3) i tillegg til PC. Det er utviklerne som står bak «Ghost Recon Advanced Warfighter»-spillene som skal lage dette nye, bekrefter Ubisoft i en pressemelding.

«Ghost Recon: Future Soldier» har planlagt release til høsten, før jul.

Se den ferske traileren:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3