Frister med nok en utvidelse til «World of Warcraft»

«Cataclysm» blir på ingen måte endestasjonen.

25. oktober 2010 14:12

Blizzcon gikk av stabelen i helga, Blizzards årlige messe som samler fans fra hele verden og som ofte inneholder nyheter rundt selskapets kommende satsninger. Og i dette tilfelle også en saftig avsløring rundt fremtidsplanene til den største melkekuen som Blizzard har.

Game Informer snakket med senior producer John Lagrav, som står bak det populære onlinespillet, og Lagrave frister med at man allerede har begynt planleggingen av en fjerde utvidelse til «World of Warcraft».

Før jul slippes «Cataclysm», som er den tredje ekspansjonen til onlinespillet, og som Blizzard nettopp har datofestet

 for å feie unna all tvil. John Lagrave omtaler fremtiden gjennom ytterligere en utvidelse slik:

- Det vi prøver å gjøre til den neste utvidelsen er «f’ing awesome», sier «WoW»-produsenten.

- Vi har den sentrale idéen for utvidelsen, som gjør både meg og resten av teamet glad og opprømt. Og når det skjer vet vi at vi er på rett spor. Vi vet ikke enda om dette blir endestasjonen, men vi vet at noe virkelig bra vil komme. Vil dette toppe «Cataclysm»? Jeg syns den er ganske fantastisk og er full av håp, fortsetter Lagrave.                 

«World of Warcraft: Cataclysm» slippes den 7. desember. I denne utvidelsen rammes hele spillverdenen Azeroth av gigantiske naturkatastrofer, noe som forandrer både landskapet og oppdragstypene fundamentalt.

I vår beta-test av «Cataclysm» fra i sommer skrev vi

 blant annet at dette også påvirker spillets økosystem i stor grad, som igjen sørger for at del fleste «WoW»-spillere vil få mer enn nok å henge fingrene i.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3